2.rész- A levél

216 18 1
                                    

XX év múlva

Megint egy unalmas nap a munkahelyen. Az ügyfél szolgálati osztályon dolgozok a Joja Társaságnál. Ha kérdeznéd, nem soha sem szoktam innen vásárolni tőlük. Az út idefele borzalmas, és nem is fizetnek jól. Nekik csak az a fontos hogy milyen munkát végzünk, és ez csak a kezdet amit elmondtam neked. Már attól fáj a fejem ha erre gondolok.

Hiányoznak azok a csendes idők. Amikor gyerekként a nagypapámmal voltam a farmján. Sóhajtottam és kikapcsoltam a számítógépemet. majd a fiókomat kihúzva a borítékért nyúltam amit még nagyapa adott évekkel ezelőtt. Eltoltam magamat egy kicsit az asztaltól, s kinyitottam.

" Drága (t/n)

Ha ezt olvasod, akkor bizonyára nagyon szükséged van némi változásra. Réges-régen ugyanez történt velem is. Megfeledkeztem arról, hogy mi az ami igazán számít az életben... a valódi kapcsolatok más emberekkel és a természettel. Szóval mindent hátrahagytam, és elmentem oda, ahová tényleg tartozom.

A borítékban megtalálod annak a helynek a birtoklevelét... a büszkeségemet és örömömet: az/a (Farmod neve) Farmot. Ez Stardew Valleyben van a déli parton. Ez kiváló hely arra, hogy új életet kezdj.

Ez volt mind közül a legértékesebb ajándékom, és most a tiéd lett. Tudom, hogy dicsőséget fogsz hozni a család nevére, lányom. Sok szerencsét.

Szeretettel, Nagyapa

U.I. Ha Lewis még életben van, köszönj már az öregnek a nevemben, rendben?"

Könnyek gyűltek a szememben. Ez volt az amire vártam távol a zajos nagyvárostól és a Joja Társaságtól.

Elpakoltam a cuccaimat, s indultam szólni a főnökömnek hogy felmondok.

Itt az ideje hogy újra találkozzunk Stardew Valley, jövök!


Stardew Valley •Sebastian•Where stories live. Discover now