~1~

159 4 1
                                    

"Sophie!, wait!" mina tårar börja rinna. "Sophie, it was a misstake!" Jag vänder mig hastigt om och han stannar upp. "A misstake you say? You just fuckt a girl in the schoolbathroom and cheat on your girlfriend?. Was it a misstake?" Han kliar sig i nacken och är osäker på vad han ska svara. "Fuck off, peter!" ryter jag och tårarna börjar välla ut. Jag springer och håller armen om magen.

När jag står utanför trappen till mitt hus tar jag stora andetag. Sedan öppnar jag dörren och går in. "Mom?".

"In the kitchen!" jag tar av mig skorna och ser mig i spegeln. Mitt ansikte är rött och sminket har spritt ut sig.

"Mom, i wanna change school." Hon tittar hastigt upp och ser förvånad ut.

"What are you saying? What about Peter?" jag sänker blicken och mamma sätter sig brevid mig.

"Did he cheat on you?" jag nickar och hon suckar.

"I'm gonna talk to your teacher on monday," Jag ser på mina händer. Det är bara torsdag. "Why not tomorrow?". Hon svarar inte utan fortsätter bara med att laga middag. Min pappa jobbar för millitären och är borta ganska ofta. Mamma är författare och är hemma jämt. Själv är jag bara en vanlig 16-åring. Fast jag är ju annorlunda på något vis, jag har bara inte kommit på det än.

°Babe, please forgive me.°

Radera och blocka denna kontakt.

•Flashback•

Skolklockan ringde och skoldagen var slut. Emmy, en tjej från 9:an kom och sa att Peter höll på med Fanny inne på skoltoalletten. Jag skällde på henne och sa att det var skitsnack.
Jag ställde mig och väntade på honom. Allt för länge än normalt. Tillslut gick jag dit och slog upp dörren. Jag hörde stön från båset längst bort. Jag ser fannys väska stå utanför. Jag går längre in och lyssnar.
"oh, peter!" Jag smäller handen för munnen för att inte skrika. "Fanny, you're awsome. I think i love you!" Då brister det. Jag skriker. Jag springer ut och hör dörren öppnas bakom mig.
"Sophie wait!."

•Flashback slut.•

"Honey, dinner is ready." jag går till köket och sätter mig vid matbordet. Då kommer Milo ner för trappan trött som vanligt, milo är min storebror. Han är 17 och han är bara på sitt rum hela dagarna. Ingen vet vad han håller på med. "Milo, do you fuckt a girl today?" frågar jag honom och flinar. Han ger mig en knuff så jag faller bakåt. "Stop it, sophie."

"He pushed me!" mamma tittar medlidande på oss. "Eat before the food gets cold." Milo her upp ris på sin tallrik och tar en bit kyckling sedan går han upp sitt rum igen. Mamma suckar och jag ger henne ett leende. Milo äter bara vid matbordet när pappa är hemma, när jag var mindre så slog pappa Milo om han inte åt vid matbordet. Därför har han märken över ryggen. Jag har aldrig sett dom men mamma har berättat det för mig.

En stund senare•

Mamma gick och la sig efter filmen men jag sa att jag skulle se en till. Hon gav mig en godnatt puss sedan gick hon upp. Jag har fått 12 sms från Peter där han ber om förlåtelse. Han har ringt 6 gånger men jag har inte svarat. Efter ett tag så gick jag fram till bokhyllan full med filmer och valde en scifi film. Jag hedde igång den och la mig i soffan. En stund in i filmen så knackar det på dörren. Jag tar upp mobilen och kollar på klockan, 23.01

Jag reser mig långsamt upp och går mot dörren. Jag öppnar och Peter står utanför genomblöt och hans underläpp skakar.

"Sophie, please." säger han tillslut.

Jag hinner inte svara innan jag känner ett par kalla läppar mot mina. Han lägger händerna på min midja och för mig närmare.

Jag ryser av hans beröring, och jag glömmer allt han gjort.

Jag besvarar kyssen och drar med honom till soffan. Han slänget av sig jackan på golvet och kysser mig intensivt.

"Sophie, im-" jag tystnar honom med en kyss.

Jag drar av mig linnet och han flinar. Jag rodnar. Han kastar sig över mig och börjar kyssa min hals och fortsätter ner till midjan.

Jag reser mig och tittar sexigt mot peter. Han ler och drar av sig t-shirten. Jag lägger min kalla hand mot hans bröst och han ryser till.

Sedan lutar han sig mot mig och kysser mig. Jag drar med honom upp till mitt rum och båda vet vad som ska hända.

---

Vi lägger oss flåsandes brevid varandra. Tillslut drar jag på mig en stor t-shirt och lägger mig under täcket.

"Goodnight my princess." viskar han och lägger armen runt mig.

"Goodnight."

Så de var första kapitlet. Blev det bra?, kommentera.
Hoppas ni inte blev för ledsna men hallå! Har massor av ideér till denna! //kimberly ❤

The black rose.Where stories live. Discover now