Umursamaz 11

139 14 0
                                    

-Seda sen ne yapmaya çalışıyorsun?? Twitter'de yaptığın o ima neydi öyle?? Dün tüm gün Serkan bunu sordu. Kimseye söylemeyecektik?!?

+Sakin ol Asel. Sadece ima ettim. Kimse birşeyi anlamadı. Sen de birine söylemedin ben de.

-İma etme. Sevmiyorum bilirsin.

+Bilirim. Seni en iyi ben tanırım.

-İyi o zaman bildigin şeyleri yapma!!

Ne söyleyeceğini dinlemeden oradan ayrıldım. Siz şimdi Seda ile aramızda ki bağı merak ediyorsunuz. Seda benim kuzenim. Amcamın kızıdır kendisi. Ve ben akrabalarıma pek değer vermem. Zaten  Seda ile hem fiziksel hem sözel olarak çok kavga ederiz. Ama biri bir kavgaya bulaştığında diğeri de olurdu. Biz de böyle bir dengesiziz. Ha bir de unutmadan onunla kuzen oldugumuzu bizimkilerden başka kimse bilmiyor. Şu iddia işi çıkmıştı şimdi de başıma. Yigit'in kalbini almam gerekiyordu. Ve ben onu terslemiştim. APTALIM BEN!!
Ben bunları düşünerek yürürken yanıma Caner geldi.

-Asel ben sana numaranı sormak için gelmiştim. Kendiminkini de veririm. Bu arada gelirken birini gördüm. Tanımıyorum ama belalı bir tipe benziyor. Okula yeni mi geldi??

+Kim olduğunu bilmiyorum. Ama muhtemelen Yigit'i kastediyorsun. 1 ay önce geldi bu okula. Benim numaramı neden alıyorsun??

-Bilirsin benim seviyemde olanlarla konuşurum. Senin numaran da hemen hemen kimse de yoktu. Devlet sırrı gibi saklamışsın. Alsam iyi olacak.

Numarasını verdi. Sanki arardım. O da benimkini aldı.
Caner gittikten sonra gözlerimle kesişen gözlere baktım. Bu gözlerin sahibi Yigit'in ta kendisiydi.

__________________________________

Son gaz devam sjfhssnlskahm

Umursamaz | TextingWhere stories live. Discover now