Umursamaz 7

162 17 0
                                    

Yeni bölüm :))))
__________________________________

Efe: Asel

Efe: Biliyorum  Yigit'ten hoslanıyorsun ama sana alıstım

Efe: Mesajlasmaya devam edebilir miyiz?

Asel: Sen istersen olurr

Efe: Iyi o zaman ne yapıyorsun??

Asel: Evdeyim. Netflix izliyordum. Sıkılınca izlerim.  Sen ne yapıyorsun??

Efe: Hiç. Neyse ben gideyim.

Efe'ye yalan söylemistim. Okul cıkısı Yigit ve Emre ile kafeye gidecektik. Şu an Nehir'i bekliyorum. O da gelmek istiyormus. Emre'den etkilenmis falan filan. Bu kız şıp sevdi valla ya. Neyse Nehir geldikten sonra kafeye gittik Yigit ile Emre sohbet ediyorlardı. Yanlarına yönelip konusmaya başladım.

-Selam gencler bekletmedik umarım beklettiysek de canımız sağolsun.

Bana tip tip bakıyorlardı. 'Neyse' diyerek araya Nehir girdi. Siparislerimizi verdikten sonra konusuyorduk. Sevdigimiz seyler, hobilerimiz , fobilerimiz falan filan. Tabi ben ne diyecegimi bilmiyordum. Siyahı severdim. Futbol oynardım. Kadir ve Serkan sağolsun bana baya bir iyi oynamayı ögretmislerdi. Sonra birbirlerimizin numaralarımızı aldık. Yemek yedik , sohbet ettik falan filan. Sonra kalktık. Ilk zaman için baya iyi bir yemekti. Seda ne yapıyordu acaba ? Ne yapmayı planlıyordu??

Bu oyun iyice canımı sıkmaya baslamıstı. Ama ben pes edemezdim. Ben bu değildim. Bir kere girdigim bir iddiadan çıkamazdım. Bir sevgili olma iddiasına daha önce hiç girmemiştim. Ve gercekten çok saçma geliyordu. Seda bana ayar çekemezdi. Bu yüzden bu iddiayı kabul etmiştim. Sonu ne olacaktı??
_________________________________
ARKADAŞLAR KİTAP GÜZEL  İLERLİYOR. KİTAPTA SADECE TEXTİNG OLMAYACAKTIR. ÇÜNKÜ NELER OLUP BİTTİĞİNİ BİLMENİZ GEREKİYOR. BUNA GÖRE HAREKET EDECEĞİM. UMARIM SEVEREK OKUYORSUNUZDUR.

Vote ve yorum  lütfen:))

Umursamaz | TextingWhere stories live. Discover now