~BE!!...~

161 32 7
                                    

Buda sınıfımızın en sinsisi ve bir gün önce tanistigim Jimindi.

- Cekilsene önümden be senin yüzünden geç kaldım.
- Ne itiyorsun be!Senin yüzünden az kalsin çantam yere boşalacaktı.
-Kes be!Senin yüzünden vaktimi harcayamam.
Tam suratına çakacakken omzuma vurup boş koltuk aramaya başladı. Ama ondan once ben davranıp 2 bos koltuk bulup cam tarafına oturdum. Tae ye baktığımda ise hoseok 'ün yanında olduğununu gördüm ona selam verip kafamı cama yasladım. Otobüs ilerlerken bir yandan muzik dinleyip bir yandanda dışarıyı izliyordum. Yanimda kıpırdanma hissedince kafamı yan tarafa doğru cevirdim. Kafamı çevirince o gicik suratı gördüm. Gözlerim büyürken yanımdaki hic iyi itiklemeye başladım. Tabii boks yaptırım için oni tek itişte yere serdim. Gözlerini o kadar buyutmustuki nerdeyse beni yiyecekti. Bu sefer tam ağzını açıp ban bağıracakken bu sefer ben bağırmaya başladım .

-Benim yanıma neden oturuyorsun BE!
-Niye beni yere atıyorsun BE!
-O zaman yanima oturmasaydın BE!
-Neden benle beli meli konusuyum BE!
-Sanane BE!
-O zaman bende ayakta kalırım BE!
-Tamam BE!öyle kal o zaman.

Diyip ayakta beklemeye başladı.

5DAKIKA SONRA...

Hayla camdan dışarı bakıp müzik dinliyordum. Canım sıkılınca gözlerimi ayakta olan jimine cevirdim. Eliyle koltuktan destek almış ve gözlerinin yavas yavas kapandığını gördüm. Gercekten ben bu kadar acımasız mıydım?
Hayır tabikide. Hemen jiminin elinden tutarak onu yan koltuğuma çektim. Sask8n gizlerle bana bakarken tam ağzını açmıştı ki elimle ağzını işaret parmağımı koyup susması için onu susturdum ve şarkımı dinlemeye devam ettim. Kulaklarımın bir tanesi alınınca jimine ters ters bakmaya başladım. Dinlemesine izin vererek tekrar dışarıya bakmaya başladım. Dışarıda beliren beden geçen gördüğüm siyahlara bürünmüş bedene cok benziyordu. Onu biraz daha süzerken omzunda hissettiğim ağırlıkla kafamıkafamı çevirdim. Jimin kafasını omzuma yaslamış uyuyordu. Onu rahatsiz etmeyerek uyumasına izin verdim. Galiba sabahlara kadar ders çalışmıştı. Inek jimin.Neden ona karşı kötü olamıyorum?Acaba ondan mi hoşlanıyorum?Ne diyorsun soo min be sacmalama diyip kafamı tekrar cama yasladım.

~𝒪𝐻!𝐵𝒜𝒟 𝒯𝐸𝒜𝒞𝐻𝐸𝑅 𝐼𝒩 𝑀𝒴 𝐿𝐼𝐹𝐸~ 𝒥𝒥𝒦Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin