20

13K 1.2K 429
                                    

11.07.2019

Twitter


@vante
Sevgili kelebek seni genelden çıkarıp özel bir insana tanımlamak için ilk adımı atacağım. Umarım seni yakıştırdığım bedeni çok seversin...

❤25.337       🔁20.899      💬

____________________

@jeonjeong
Uzun zamandır taymda görmüyordum seni,, böyle hissetmem normal mi??

❤101.001           🔁 60.799        💬




Güzel bir akşam yemeğinin ardından, Taehyung'un dediği gibi sakin ama oldukça huzurlu olan kahvecideydiler. Jeongguk sütlü kahvesinden bir yudum alırken duvardaki tabloları inceliyor, köşedeki kutudan yayılan portakal kokusunu derince soluyordu. Taehyung'un bakışları üzerindeydi ama karşılık veremeyecek kadar gergin hissediyordu kendini. Taehyung ise sabırla bekledi, diğerinin gözlerinin kendisine değmesini, eh Jeongguk gözlerini kaçırmak konusunda yetenekliydi.

En sonunda esmer olan son yudumunu aldı kahvesinden ve diğerine baktı. "Neden gözlerin, gözlerime değmemekte bu kadar kararlı, Jeongguk?"

Elindeki bardağı bir kenara bıraktı genç olan. Elleri nedenini bilmediği bir şekilde öyle çok titriyordu ki kazara üzerine kahve dökmek istememişti. Derin bir nefes alıp bakışlarını kendisine dikkatle bakan koyuluklara çıkardı. "Bakmıyor değilim sadece çok dikkatli baktığın için... utanıyorum." Sonra uzun ve gür kirpiklerinin arasından Taehyung'un hâlâ kendisine dikkatle bakıp bakmadığını anlamak için ona baktı. "Hâlâ çok dikkatli bakıyorsun!"dedi mızmızlanarak.

Taehyung gülümsedi. Kırmızıya çalan kulaklarını ve pembeleşmiş elmacık kemiklerini öpmek, çokça sevmek istiyordu karşısındaki bedeni. "O zaman şimdi söyleyeceklerimden sonra hiç bakamayacaksın belki de gözlerime."

"Ne söyleyebilirsiniz ki bakamayacağım?"dedi Jeongguk resmi konuştuğunu fark etmeden. Gerilmişti.

"Resmi konuşmaya başladığına göre gerildin ve seni daha fazla germek istemiyorum. Jeongguk ben..." öne doğru eğildi. Bir an önce söylese mi yoksa allayıp pullasa mi emin olamadı önce. Kendisine utanç ve merakla bakan çocuğun gözlerine hangi cümleyi söylese eksik kalırdı şimdi. O yüzden direkt söylemeliydi. "Jeongguk ben....senden hoşlanıyorum."

Ani itirafın etkisiyle gözleri irice açılan genç adam ne diyeceğini bilemedi önce. Bir süre kendisine bir cevabi bekler gibi bakan adamın bakışlarındaki sıcaklıkta takılı kaldı. Tedirgin irislerinin yansımasında kendi şaşkın aksini izledi. Sonra kızaran yanaklarının sıcaklığını fark edip başını öne eğdi. Geriye yaslanmıştı. Ne demesi gerektiğini bilmiyorken Taehyung tekrar konuştu. "Neler hissettiğini söyle. İyi ya da kötü. Vereceğin her cevaba kendimi hazırladım yani umarım."

Jeongguk parmakları ile oynarken karşı tarafın gösterdiği cesaretten destek alarak "Ne demeliyim bilmiyorum."dedi. "Size karşı bir şey hissetmiyorum desem yalan söylemiş olurum. Etkilendiğimi kabul ediyorum ama aklımı karıştıran bazı şeyler var."

"Ne gibi?"

Derince iç çekti. Söyleyeceği şeyler onu utandırıyordu. "Rezil bir insan olduğumu düşünebilirsiniz ama bunu söylemem gerekiyor. Ben, ben başka birine daha ilgi duyuyorum yani sanırım." Ellerini yüzüne kapattı. "Off emin değilim!"

Taehyung duyduklarını hazmetmeye çalışırken bir süre bekledi. Dünyası başına yıkılmalı mıydı? Tam olarak reddedilmese de kabul de edilmemişti. "Ne demek istiyorsun?"

"Hayır çok utanç verici, anlatamam!"

Taehyung, oturduğu sandalyeden kalkıp diğerinin yakınındakine oturmuştu. Yüzünü sardığı ellerini nazikçe tuttu ve elleri arasına aldı. Baş parmağı avucunun üstünü okşuyordu. "Seni kınamam Jeongguk. Utanma! Anlat hadi, dinliyorum."

Bu kadar iyi olmanı hak edecek ne yaptım, diye düşündü küçük olan diğerinin bakışlarındaki şefkatle ısınırken. "Şey yani çok saçma ama bir hesap var, twitterda ve ben, onun kim olduğunu bilmiyorum ama yazdıkları, paylaştığı şarkılar, kısacık da olsa özel mesajdan konuşmamız... bunların hepsi birleşince ona karşı bir şeyler hissettiğimi fark ettim ama geçici de olabilir. Hatta geçici de. Çocukça olduğunu düşünüyorsun değil mi?"

Taehyung ne diyeceğini bilemedi ama onu kınayacak da değildi. Eğilip okşadığı ellere iki minik buse kondurdu. "Hislerinle dalga geçmem, Jeongguk ama bunu bir red olarak da saymıyorum. Hâlâ bir şansım var. O hesap kim, ne bilmesem de seni kazanmama izin veriyorsan bir hesaba karşı da savaşırım. "

Garip bir durumun içindeydiler ve Jeongguk aptal bir durumun içinde olduğu için ağlamak istiyordu ve Taehyung a sarılmak. "Sana sarılabilir miyim?"dedi ağlar gibi.

"Evet ama bunu benim soruma da evet sayarım. Anlaştık mı?"

Jeongguk başını sallayıp kollarını diğerine doladığında çırpınan kalbi ona cevabı verse de, o hislerinden tamamen emin olmayı bekleyecekti. Taehyung bunu hak ediyordu çünkü.





Jeongguk senin amacın ne?
Jeongguk'un yaptığı şeye saçma diyebilirsiniz ki yüzde elli olarak saçma ama bir zamanlar benzer durumun içinde kalmıştım, duygu eşiği düşük insanların yaşaması muhtemel bir durum ve Jeongguk her şeyden tam emin olmak istiyor...

Bu da böyle bir bölümdü..

Sevgiler,
Vale!

Hey, Lawyer! | taekook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin