{1}

75 7 13
                                    

Soğuk zeminde kızın topuklularının sesi yankılanıyordu.Giydiği krem rengi elbisesiyle tam bir okul müdiresi havasındaydı.Çalıştığı okuldan buraya müdire olarak atanmıştı

Okulun konuşma kürsüsüne doğru ilerliyordu.Kürsünün önünde üniversite öğrencileri vardı.Bu kürsüye çıkmak onun hayaliydi.
Küçükken hep onun hayaliyle yaşıyordu.Bu kürsüde konuşmak çok kolay olmuycaktı tabikide.Ama o Park Jihyo'du.Her şeyi yapa bilirdi.Herşeyi.

"Öncelikle merhaba.Yeni bir ders yılında size başarılar diliyorum" Hayır nidaları gittikce yükseldi."Şimdilik bu kadar.Sonra her sınıfla ayrı-ayrı ilgileniceğim.Sınıflarıza".diyerek konuşmayı sonlandırdı.

Açıkcası bu okulu düzene sokmak zaman alıcaktı ama başarıcaktı Jihyo.Bundan emindi.

Jimin'den

"Şşt!Müdüre geliyor" diyen Jungkook'la bakışlarım kantinin girişine kaymıştı.Aslına bakarsan güzel kadındı.Saçları,giyimi gayet yerindeydi.Ama bu okul toplansa bir Park Chaeyoung etmiyordu.Sanırsam,bu kıza yeniden aşık oluyordum.

Kadın görüş acımdan çıkınca şaşırmıştım.Nereye gitmişti şimdi bu?"Naber Gençler" bağıran sesin sahibi hiçte bana uzakta değildi.Tahmileri alayım?Doğru tamda yanımda oturuyordu.

"İyidir Müdüre Hanım"diyen Tae'e döndük."Sağlığınız ,saatiniz yerindedir İnşAllah" davam edince elimi alnıma götürmüştüm.Arkadaşım neden böyle yalakaydıki?

Ayrıca ben neden bununla aynı kreşe gitmiştim diye kendimi sorgularken müdüre hanım "Okulumda aşk-meşke yer yok" diyerek adeta "Sevenleri öldürürüm" anımsatan cümlesiyle kendime gelmiştim."Umarım beni anlamışsınızdır" diyerek masadan kalkmıştı.

"Ya ben aşkımdan uzak kalamam ki" diyerek cırlayan Lalisa'ya döndüm."Ya aşkın yer seni" diyen Jungkook'a bakmıştım.Ne kadarda iğrenç bir ilişkileri vardı.

Yanımdaki sandelye'ye biri oturmuştu.Oturan kişi beni gülümsete bilen tek insandı.Hatta okula gelmemdeki tek sebep."Chimy bu kadın okulda aşka izin vermiyormuş?" diyerek yüzünü düşürdü.Ben bu kadına kıyamıyordum."Okulda aşka izin vermiyorsa dışarda aşk yaşarız sevgilim" dedim.Hemen gülümseyerek beni öpmüştü"Ya Chimy"."Efendim Aşkım?" Sanırsam tek iğrenç çift Lisa ve Jungkook değildi.


Şimdi müdiremiz:


GélanteWhere stories live. Discover now