꧁ Proloog ꧂

669 22 12
                                    

☞︎ Swipe voor het liedje wat bij dit hoofdstuk past

☁︎︎ C O L E ☁︎︎

Hoe vertel ik een goed lopend verhaal als mijn
leven op dit moment een grote chaos is?

Als klein jongetje droomde ik al over wat ik wilde worden, ik had allerlei wilde plannen bedacht. Van astronaut tot aan automonteur, ik wilde van alles te weten komen en zat constant met mijn neus in de boeken. Uren gingen voorbij terwijl ik geconcentreerd het zoveelste boek aan het lezen was, de ruimte vond ik verschrikkelijk interessant. Ik had niet voor niets een intens grote poster van ons sterrenstelsel aan mijn muur hangen, ik kon er naar blijven kijken en ontdekte keer op keer wat nieuws.

Maar jaren gleden voorbij, en ik had al gauw door dat andere kinderen en sommige volwassenen mij irritant vonden. Het leek alsof wanneer ik minder zou weten, alles beter zou zijn. Ik probeerde mezelf wel aan te passen aan de rest, maar de wereld was gewoon zo interessant, ik kon niet stoppen met leren. Uiteindelijk werd ik zelfs gepest, huilend heb ik bij mijn moeder op de bank gezeten, ik wist niet wat ik fout deed en waarom ik er niet bij hoorde. Ze beloofde me dat op de middelbare school alles anders zou worden, en dat ik me daar wel op mijn plek zou voelen.

Maar dat was niet waar, al snel was ik daar ook het mikpunt. Opnieuw heb ik vele tranen gelaten bij mijn moeder, die samen met mijn vader besloot dat dit zo niet langer kon. Gesprekken na gesprekken werden aangevraagd bij mijn mentor, maar er veranderde helemaal niets. Niemand snapte me, niemand snapte hoe ik me voelde, wat ik over mezelf dacht. Totdat er een dag kwam dat ik er helemaal klaar mee was, al mijn boeken heb ik vanuit mijn raam naar buiten gegooid, waar de regen met bakken uit de lucht kwam vallen. Op dat ene moment voelde ik niets, alles ging als een sneltrein aan me voorbij. Het enige wat ik wilde was er bij horen, en dat zou ik voor elkaar krijgen ook. Wat ik er ook voor zou moeten doen, hoe dan ook zou ik er bij gaan horen.

Uiteindelijk kreeg ik voor elkaar waar ik naar verlangde, ik werd bevriend met Matthew, oftewel Matt, en Matt bracht me in contact met de populaire scholieren, waar hij zelf ook tot behoorde. Vanaf dat moment ging alles perfect, zodra ik ouder werd, ging ik elk weekend met mijn vrienden naar de stad, ik nam vaak leuke meisjes mee naar huis en ondertussen liep ik zo zonder enige moeite het vwo door.

En nu ben ik negentien, zit ik in mijn tweede jaar van de studie sterrenkunde en ligt naast mij in bed een van de mooiste meisjes die ik ooit in mijn leven heb gezien.

Haar ogen zijn nog gesloten dus ik kan haar rustig bekijken. Haar huid lijkt net van zijde gemaakt, er zit nergens een onzuiverheid of een deukje. Haar wenkbrauwen zijn perfect geëpileerd, geen enkel haartje is vergeten. Ze heeft een klein wipneusje waar vrolijke sproetjes over heen dansen. Haar zachte, volle, roze lippen zijn een klein stukje uit elkaar gevallen, waardoor een glimp van haar perfecte witte tanden te zien zijn.
Ik denk dat ze zelf nog maar half weet hoe mooi ze eigenlijk wel niet is.

Mijn leven verliep zoals ik had gepland, ik woon samen met Matt en nog drie andere vrienden in een studentenhuis en leven we het perfecte studentenleven. Maar sinds ik haar glimlach had gezien op dat feestje van een tijdje terug, verloopt het totaal niet zoals gepland. Ik kon haar niet vergeten, die amandelvormige, felblauwe ogen, die geweldige glimlach en dan nog niet eens over haar lichaam gesproken.

Langzaam opent ze haar ogen, ze knippert een paar keer tegen het zonlicht wat tussen de gordijnen heen piept. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. "Goeiemorgen," mompelt ze schor.

"Goedemorgen Jamie," fluister ik terug terwijl ik een pluk van haar donkerblonde haren achter haar oor veeg.


Hello hello hello, daar ben ik weeeeeer! Dit keer opnieuw weer met een nieuw verhaal, ben excited as fack. Ik ga proberen vanaf nu bij elk hoofdstuk een bijpassend liedje uit zoeken, hopelijk wordt dat gewaardeerd (:

Ohja, kleur dat mooie sterretje hier ☟︎☟︎☟︎ ongeveer ergens (wrs niet eens in de buurt maar goed), vooral in. Dat vind ik heeeelemaal niet erg, hetzelfde geldt voor reacties. Ik vind het leuk om jullie reacties te lezen!

Hieronder volgen nog plaatjes van hoe ik Cole, Jamie, Matthew & Chloe voor mij zie.

Hieronder volgen nog plaatjes van hoe ik Cole, Jamie, Matthew & Chloe voor mij zie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

C O L E  🚀

J A M I E  💛

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

J A M I E 💛

M A T T H E W 🎶

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M A T T H E W 🎶

M A T T H E W 🎶

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

C H L O E 👼🏼

Obsessed || ON HOLD Where stories live. Discover now