Savaşın Ortasında Sevişmek Mi

9K 235 137
                                    


YENİ BÖLÜMÜ UZUN YAPTIM SİZİN İÇİN CANINIZ SIKILMASIN DİYE BU GÜNLERDE OKURLARIM İÇİN GÜZEL BİR BÖLÜM DAHA
E BİRAZDA SMUT VAR 🤭

Yeni bölüm hakkında bol bol yorum bekliyorum satır arası yorum yapmayıda VOTEyide unutmayın sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın.😘😘😘😘

#Evde kalın
Size bol bol bölüm atarım ona göre








Kendi karanlığım vardı benim.Zifiri gözlerimi karanlığa gömdükçe dahada aşağı inip karanlığın en zifir halini yaşıyordum.Uzattığım bir elim vardı mesela gelin tutun diye kaldırdım bu eli.!

Kendi ışığım vardı benim,gözlerimi ışıktan dolayı kırpıştırdıkça yukarı yükselen.Şuan da en yükseğe kadar olabildiğinde uçuyordum.Gözlerimi açtım,benim ışığım oydu.Bu karanlıkta bana ışık olan elimi tutan tek kişi oydu.

Bu karanlık odada beni aydınlatan elinin sıcaklığıyla varlığını hissettiren Gwen vardı.

Onu göremiyordum ama göz yaşını hissediyordum.Onu göremiyordum ama Jimin bana sarıl diye feryat ettiğini biliyordum.

Sarıldım.

Onu kollarımın arasına aldım yaslandığım duvarda bacaklarımın arasında bedeni, kollarımı ona sarmaladım.

Öptüm o ten kokusundan,saçlarının her telinden.

Gülüşünün kıyısından,şuan gram bile oynamasada mimikleri...

Ağlıyordu ama tepki veremiyordu.Sadece ağlıyordu canını çok yaktı demi.?

"Ağlama geçecek,Şştt tamam mı.?" burnuma gelen kan kokusu sinirlerimi tavan yapsada onu öpmekten alı koyamazdı.

Geceçekti geçmesi lazım.Bu günleri iyi günlere bedel olarak mı sayalım.Sayalım evet ama lütfen görelim şu iyi günleri.

Gwen ağlayarak bir hıçkırık kaçırdı dudaklarından,ona doğru yüzümü eğdim,görmesemde hissediyordum.Onun acısını hislerini herşeyini şuanda bende hissediyordum.Kollarımın arasındasın Gwen ama sana kavuşmanın mutluluğunu yaşayamadan,sızı içinde sızı bıraktılar.

Bir hıçkırık daha kaçtı dudaklarından.

Jimin artık dayanamıyor Gwen ağladıkça onu daha çok kolları arasında sıkıp sarılıyordu.Çenesinin altında kafası Jiminin çenesi titredikçe Gwen da hafif sarsılıyordu.Jimin bunu farkedince onunda ağzından küçük bir inilti çıkıp dudaklarını bastırdı.Göz yaşları Gwen'ın saçları arasında akıp giderken titreyen çenesini kasmaya devam etti.Bu çok zordu onun için bunun bile ona rahatsızlık vereceğini düşünerek kendine hakim olmaya çalıştı ama başaramıyordu.

Bağırdı.

"Aq senin üzen herkesin peşine düşmek istiyorum."

Avazı çıktığı kadar bağırdı. Kafasını geriye atıp duvara vuruyordu.İnanın ki Gwenının yaşadığı acıyı çekiyordu Jimin.Bu durumu kendisi yaşasa yine onu kolları arasına alır sarılırdı ama canım acıyor demezdi ona kavuşmanın mutluluğu ile gülümser öperdi.

"Sana zarar veren herşeyi yok etmek istiyorum." Sağ omuzunda gözleri hafif açık olan Gwen'a baktı jimin.Ağlıyor ama tepki yoktu.Ve fısıldadı kendi duyacağı şekilde.

"Kendimde dahil."

▪️▪️▪️

Onun nefes sesinin verdiği rahatlık ile uyuya kalmıştım.Şuan kucağımda uyuyordu fakat ağzını açıp tek kelime etmedi.O piç Taehyung verdiği ilaç etkisinde bir türlü kendine gelmemişti.

SMEEL / Park Jimin/+18/SmutWhere stories live. Discover now