Hoofdstuk 2

14 0 0
                                    

Pov Faylinn:
Na een uur rijden komen we eindelijk aan. We stappen uit en gaan naar binnen. Als ik binnen kom zie ik alle hoofdpersonen van ouat zitten! Ik sta met open mond naar ze te staren. Lana Parilla begint te lachen.

Lana: je hoeft niet zo te staren hoor meisje. Het is maar de cast van ouat
Faylinn: oh... my... god...
Ik sta op het punt van huilen van geluk. En blijkbaar zag Jennifer Morrison dat aan me. Ze loopt naar me toe.
Jennifer: dat is even een shock hè meid?
Ik knik met tranen in mijn ogen van geluk als Jennifer me een knuffel geeft. Ik knuffel terug en de tranen rollen over mijn wangen. Dan komen ook Lana Parilla, Rebecca Mader, Colin O'Donoghue, Sean Maguire en Robert Carlyle naar me toe en geven me een knuffel. Ginny loopt naar Emilie de Ravin toe en tilt een klein blond jongetje van Emilies schoot en loopt naar me toe.
Ginny: Faylinn dit is Oliver. Je broertje.
Oliver legt verlegen zijn hoodje op Ginny's schouder en ik glimlach. Hij is zo schattig! Dan kom Emilie naar me toe en geeft mij ook een knuffel. Dan komt Jared Gilmore naar me toe. De jongen op wie ik al sinds ik 9 was een crush op heb. Hij was zo schattig in seizoen 1 en zo knap! Ik geef hem een knuffel en merk dat ik bloos. Josh heeft het door en lacht een beetje maar ik merk dat hij er niet super blij mee is want ja dat is bijna geen enkele vader als zijn dochter verliefd word voor de eerste keer. Na een tijdje zit iedereen te praten en komt Ginny met een slapende Oliver in haar armen naar me toe.
Ginny: nu ik toch even naar boven moet zou ik je je kamer laten zien?
Faylinn: is goed
Ik pak mijn tas en samen lopen we naar boven. Ginny laat de boven verdieping van het huis zien. Als je de trap op komt heb je een best grote hal. Tegen over de trap zit Olivers kamer, daarnaast een logeerkamer, tegen over de logeerkamer zit mijn kamer en aan het einde van de hal zit Ginny en Josh hun kamer. Als Ginny Oliver in bed heeft gelegd gaan we naar mijn kamer. Ginny doet de deur open en ik ben meteen verliefd op mijn kamer. 2 muren zijn mintgroen en 2 muren wit. Tegen een witte muur staat een heel groot bed met een ouat dekbed en kussens erop. Naast mijn bed heb ik aan beide kanten een nachtkastje ook hangt er een hele grote televisie met een bank ervoor. Tegen de rechter muur vanaf de deur gezien staat een bureau en een kast voor mijn boeken enzo. Ik heb ook een grote walk-in-closet en een eigen badkamer. Ik geef Ginny een dikke knuffel.
Faylinn: omg! Deze kamer is zo cool!
Ginny: ik ben blij dat je het mooi vind. Nou ga je spullen maar uitpakken en kijk maar wat je doet. Als je hier wilt blijven mag dat en als je weer naar beneden wilt mag dat ook.
Faylinn: is goed!
Ginny loopt terug naar beneden en ik pak mijn spullen uit.

Pov Ginny:
Ik loop naar beneden en loop naar Josh.
Josh: en hoe vond ze haar kamer?
Ginny: ze was helemaal verliefd op der kamer.
Josh: mooi zo.
Josh glimlacht naar me en geeft me een kus. Ik ben zo gelukkig. Ons gezinnetje. Morgen komt onze familie om Faylinn te ontmoeten. Ik vind het erg spannend maar heb er ook heel veel zin in! Plots hoor ik gehuil via de babyfoon. Oliver is wakker. Ik ga naar boven maar wanneer ik boven kom zie ik dat Faylinn al naar hem toe is gegaan. Het is zo'n schattig gezicht! Ze is kiekeboe met hem aan het spelen. Ik zie allebei mijn kinderen lachen. Ik voel me zo gelukkig!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Life Changing Moment (Dutch Edition)Where stories live. Discover now