Zaujmavé situácie!

68 3 0
                                    

Dnes je streda ráno. Joyce má zase prácu a to zabaviť sestru Mika s Nancy.. Nancy ide s Jonathannom do kina a neskôr na romantickú večeru.. El,Will,Mike,Dustyn,Suzie,Lucas a Max idú na kolotoče.. no El s Mikom sa ráno dozvedeli že Willa bolí hlava a nemôže ísť.. no môže ísť zajtra a to je dôležité.. stretnúť sa všetci mali pri starom kostole a tak tam El a Mike čakali..čakali už celkom pokročilú dobu a už boli nahnevaný... neskôr prišli Lucas a Max išli okolo akoby sa nemali stretnúť akoby sa stretli náhodou... pýtali sa Max a Lucasa čo sa deje? Nakoniec sa dozvedeli že Max a Lucas to zrušili lebo si chceli užiť deň sami a mal im to povedať Dustyn keď sa s nimi stretne no evidentne ani on sa neuráčil prísť a tak im neostávalo nič iné než ísť sami ale po dlhšom presviedčaní išli aj Max a Lucas.. Dastyna a Suzie sa im nechcelo zháňať a tak sa na to vykašlali... na púti si užívali zatiaľ čo Hooper hľadal dobré útočisko kde by sa mohol schovať... nakoniec ho našiel..
Potom ako demodog vyrástol stal sa neovladateľným..bol moc silný na jeho klietku! Ľahko sa vybúral von a utiekol.. do mestečka Hawkins!
Keď sa El,Mike,Max a Lucas rozhodli ísť už domov tak sa postupne odprevadili a išli preč.. no Max mala spať s El a Mikom..iba dnes.. Mike išiel za Willom ktorému bolo už lepšie...dievčatá sa rozhodli že si El potrénuje.. kedže sa jej schopnosti už takmer vrátili potrebovala rozcvičku! Opäť skúšali pozorovanie ľudí ktorých si vytočia fľašou... dnes chceli skúsiť záhadu toho či sa dá vystopovať aj mŕtveho! Skúsili Boba no vydela iba zakopanú kostru... skúsili teda Barb...to isté a tak skúsili.......Hoopera.....El niečo vydela...ako sedel na kresle a ohrieval sa...pocítila... ani sama nevedela akým pocitom to nazvať! Pochopila že Hooper žije! Ale je vo veľkom nebezpečenstve! No ak to povie Max bude aj ona! Povedala teda že to čo aj u ostatných lebo si spomenula ako on ukríval ju! Sám jej hovoril že ak by sa to oni dozvedeli... hrozilo by im veľké nebezpečenstvo! Ktoré teraz hrozí Hooperovi a aj jej! No musela s tým niečo urobiť! Ale vedela že Hooper vie čo robí! A preto nerobila nič akoby sa nič nestalo! Tak skončila ich pátračka po tom čo by mohla vydieť...no El nevedela spať! Nevedela čo sa deje,či je v poriadku, či nepotrebuje jej pomoc.




TAKŽE ĽUDKOVIA AJ KEĎ SOM MINULÚ ČASŤ SKONČILA S TÝM ŽE SA MI UŽ NECHCELO O POLNOCI PREMÝŠLAŤ ALEEE JE ROVNAKÁ NOC A VYDÁVAM EŠTE TÚTO ČASŤ DÚFAM ŽE SOM VÁS ASPOŇ TROOOOŠIČKU NADCHLA! A TO ČO SA STALO TERAZ JE EŠTE LEN MALÍ ZAČIATOK! TO EŠTE LEN BUDE SRANDA! MAJTESAAAA.

Strager Things Where stories live. Discover now