Pred príchodom

117 5 0
                                    

Je pondelok ráno.. Mike sa budí o 6:30 aby mohol ísť so školy.. ráno ako vždy chitil do ruky vysielačku a hneď sa ozval El tá býva hore už o 6:00 tak sa mu vždy ozve..Lucas väčšinou ide pred dom Max ktorú ide vyzdvihnúť a hneď potom idú spolu na miesto kde sa stretnú s Mikom a Dustynom a vyrtuálne aj s El ktorá sa stále rozpráva s Mikom.. Max vždy dodá: ooo vy ste taký roztomilý! A Lucas iba jemne prikívne... dokiaľ neprídu pred školu všetci si navzájom volajú tak isto ako kým El s Willom neprídu pred ich školu... v triede sa s nikým nebavia..nemajú záujem! Radšej sa bavia s Mikom,Dustym,Lucasom a Max... sedia pri sebe čiže im to ani neprekáža.. po škole sa Mike s Lucasom stretnú a zavolajú aj Max a Dustyna.. chcú totiž plánovať uvítací, tajný večierok.. vyzerá to ako úžsna oslava! Budú tam balóniky a Willova obľúbená hudba..bude sa to odohrávať na mieste kde niektorý spolu so Stevom odohnávali pôvodne jedného demodoga no nakoniec stovky demodogov... nie vždy z toho majú dobré spomiekny no aj tak je to jedno z najlepších miest na takúto oslavu! Nancy však s Jonathannom na tejto oslave nebudú..budú si uživať súkromia v Nancy dome pri filmoch..áno celkom nudný program no im to postačí.. Steve samozrejme na oslave bude tiež a mala by tam byť aj Robin no to nieje isté ale isté je že to bude naozaj asi tá najlepšia párty akú kedy zažili!!El,Will,Jonathann a Joyce prídu nabudúci týždeň v pondelok a v pondelok je tá oslava! Max je s El dohodnutá že v stredu pôjdu spolu nakupovať a keďže El,Will,Jonathann a Joyce budú "ubytovaný" u Nancy a Mika tak Mike bude El vidieť každý deň a z toho je Mike najviac šťastný! Aj El sa veľmi teší na to keď už bude zase v Hawkins a uvidí všetkých svojich kamarátov a Mika! Samozrejme nezabudnime na Robin! Má šťastný vzťah s jednou dievčinou menom Júlia a sú spolu šťastné... Steve je spokojne slobodný a už sa NIKDY nechce zamilovať! No všetci dobre viem že to hovoril aj po Nancy! Joyce stále myslí na Hoopera ktorý jej úprimne chýba..
Myslíte že toto je koniec našej kapitoly?
Už nie? Správne!
Lebo zatiaľ čo oni netušiac plánujú oslavu a žijú si svoje životy ako nič v Ruskom laboratóriu si vychovávajú jedného silného Demodoga ktorého krmia ľuďmi a vychovávajú do dospelého jedinca. Taktiež sa snažia opäť otvoriť bránu do upside down a zatiaľ sa im prekvapivo darí byť nenápady.. bude to tým že Hawkins sa na túto nepríjemnú minulosť snažilo zabudnúť a tak sa aj stalo jediný kto si na to pamätá ale neprípomína sú oni a tý na to chcú zabudnúť taktiež ale to nieje také jednoduché a keby na to zabudnú zabudnú aj na Hopper, Boba a aj na Barb čož by bola chyba! Lebo to boli ľudia ktorý si zaslúžia aby sa navždy uchovala ich pamiatka!! V upside down sa taktiež dejú rôzne zaujímavé veci ako napríkla že príšera ktorá ovládla Willa a neskôr Billyho neváha využiť chvíle keď bude môcť ovládnuť kohokoľvek kto jej príde ako vhodná obeť!!

TAAAK ČO MYSLÍTE? MÁM DOBRÚ FANTÁZIU? ÁNO VIEM..VÔBEC TO TAK NEBUDE TAK AKO TO VYMYSLÍM JA A PRETO VÁS LEN INFORMUJEM ŽE VÁM NEHOVORÍM PRAVDU O TOM ČO TAM REÁLNE BUDE!! MOŽNO SA DO NIEČOHO TRAFÍM ALE TO NAOZAJ NIČ NEZNAMENÁ TO JE LEN Z TOHO ŽE SOM VYDELA MILIÓN UPÚTAVOK A VIDEÍ O TOM ČO BY SA MOHLO DIAŤ V ĎALEJ A PRETO NIEKTORÉ VECI UŽ ASI AJ VY VIETE!

Strager Things Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora