Po odsťahovaní

244 13 3
                                    

                      ELEVEN
Dnes to už budú 3 mesiace a práve sme  sa oficiálne ubytovali spolu s Joyce a Willom a samozrejme aj s Jonatannom. Práve som dovolala s Mikom. Idem sa navečerať v našom novom domčeku a potom som s Willom dohodnutá že máme ísť na bicykle do mesta. Ešte tu nikoho moc nepoznáme a osobne ešte sme o to ani neprejavili moc zájem.. stále myslíme na to že máme kamarátov v Hawkins a nemôžeme na nich zabudnúť!
                        WILL
S El sa na vozenie teším bude to nočné vozenie a na tie nemám moc dobré spomienky... no som s El a vtédy sa nemusím báť....či? El ešte stále neprišla na to ako by sa jej mohli vrátiť jej schopnosti..denne cvičí no už robí pokroky! Plechovku stlačiť vie!
                 JONATHANN
Po spoločnej večeri sa Will s El idú voziť...nemám z toho dobrý pocit.. bojím sa o nich aj keď viem že všetko s našou minulosťou už je viacmenej za nami.... no budem dôverovať že to spolu zvládnu!
                        JOYCE
Po dlhom premýšlaní  ma El s Willom presvedčili že môžu ísť sami von na bicykle do mesta...ja sa v novom dome v novom meste cítim inak..chýba mi stará práca a kamaráti. Doteraz si vždy vo vhodnej situácii pripomíname Boba ktorý odišiel ako veľký hrdina! Hopper nám všetkým taktiež veľmi chýba no najviac chýba El...
                        MIKE
Po tom ako sa Will, El, Joyce a Jonathann odsťahovali sa toho veľa zmenilo.. každý sme už starší.. no stále sa bavíme.. nabudúci týždeň ku nám príde Will,El a za mojou sestrou samozrejme príde aj Jonathann.. veľmi sa všetci tešíme! S Lucasom pripravujeme uvítací večierok! Pomáha nám aj Max a niekedy aj Dustyn no ten u nás väčšinou nieje lebo každý víkend cestuje za svojou Suzie a niekedy príde zase ona... ako som na tom s El? Chodíme spolu❤️ síce sa moc nestretávame no voláme si buď cez mobil alebo cez vysielačku v každú voľnú chvíľu dokonca aj v škole cez prestávky.. vždy keď sa stretneme akoby sme sa nevydeli 200 rokov aj keď sme sa nevydeli hoci 5mesiacov no teraz to budú 3mesiace čo som ju naposledy vydel...
                      NANCY
Na strednej som stretla veľa nových kamarátov..no Barb mi stále veľmi chýba..užívam si život s Jonathannom.. síce ho nevidím tak často ale milujem ho rovnako ako keď býval ešte v Hawkins.. za týždeň ho uvidím a prídu presne vtedy keď budú u nás v meste kolotoče! Budú u nás presne 2 týždne a naozaj sa veľmi teším.. so Stevom sa bavíme AKO KAMARÁTI! Všetci dobre vieme čo sme si všetko prežili no pred svetom to musíme ukrívať!
                         MAX
Teším sa keď príde El a pôjdeme nakupovať! No dúfam že nebude celú dobu IBA s Mikom minule sme sa všetci dohodli že si Mike El nebude privlastňovať pretože tu je pomerne dlho a my za nimi všetci ísť nemožeme! Čiže samozrejme budeme chcieť IBA my dve!! S Lucasom som šťastná a nezávidím Mikovi ani Nancy že majú svoje drahé polovičky taaaak ďaleko no vlastne ani Dustynovi! No ale ten ju vidí skoro stále!  Lucasa som začala učiť na skejte ale nejde mu to..
                             LUCAS
Za týzdeň je tu Will a El! Teším saa.. aj keď..mám jednu veľkú prozbu od všetkých chalano z partie! Musíme si zahrať D&D! Nehral som to už rok! Takmer neviem ako sa to hrá! S Max ideme dnes na večeru a potom sa mám stretúť s Mikom chcel sa stretnúť...
                           DUSTYN
Práve som sa vrátil od Suzie a kedže za týždeň je tu Will,El,Joyce a Jonathann mám pre nich veľké prekvapenie!! Príde aj Suzie!! No ešte o tom nevedia..myslím že sa budú tešiť.






TAKŽE TOTO JE PRVÁ ČASŤ NIE NEBUDÚ VŠETKY TAKÉTO NO NA PRVÚ SA MI TO MEGA HODILO!
AK SA TI TO ZATIAĽ PÁČILO TAK DAJ NEJAKÝ PEKNÝ KOMENT A KĽUDNE AJ HVIEZDIČKUUU

Strager Things Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora