10.'I want you..'

3.7K 198 5
                                    

-Rosemary-

'Justin,zešílí až Tě vnich uvidí!'Vykřikla nadšeně Lily,protočila jsem očima.Nejspíš zabije každého,kdo se mi pokusí podívat do výstřihu či na zadek.Nazula jsem si černé vysoké podpatky.Zatímco se Lily oblíkala jsem vešla do koupelny.Vlasy jsem si rozčesala a nechala volně dopadat na má záda,přes rty jsem si přejela rudou rtěnkou a na řasy nanesla minimum řasenky.Pár kapek parfému a byla jsem hotová.

'Jdeme?'Usmála jsem se na ní.

'Myslíš,že se budu Ryanovi líbít?'

'Celý večer bude mít oči jen na Tobě.'Povzbudivě jsem do ní šťouchla.Ona je do Ryana zamilovaná už doopravdy dlouho.Já,Lily i kluci jsme chtěli strávit trochu času spolu a proto jdeme do nově otevřeného klubu.

..

Poupravila jsem si své šaty,když jsem vystoupila z auta a usmála se směrem k Justinovi.Zamkla jsem auto,když Lily vystoupila.Doopravdy jsem zadržela smích,když se málem zkácela na zem v mých vysokých podpatcích,Lily je typ dívky která nosí pořád tenisky.Vyšli jsme směrem k nim.

'Jsem nervózní.'Zašeptala.Podívala jsem se na ní.

'Nahoď úsměv kočko,Ryan má rád dívky které se usmívají.'Zasmála se a pokroutila nademnou hlavou.Pokrčila jsem rameny a přešla k Justinovi,který si mě hned přitáhl k sobě.

'Tohle mi děláš naschvál.'Zašeptal mi do ucha.Zachichotala jsem se.

'Nevím o čem mluvíš.'Odtáhla jsem se od něj.Vtiskla jsem mu na tvář polibek,čímž jsem si ho označila svou rtěnkou.Jen ať všichni ví,že je můj.

'Jdeme?'Lil,přikývla jsem.Justin mě objal ze zadu kolem pásu,každému přitomnému klukovi věnoval vraždící pohled stejně jako já všem dívkám.Sedli jsme si do boxu,všimla jsem si že si Ryan sedl vedle Lily,která neskrývala své vzrušení.Ta holka byla z něj nadržená jako kocour na kočku.

-Justin-

'Neměla bys tolik pít.'Zamračil jsem se na Rose,podívala se na mě a protočila očima.

'Mám druhýho panáka,né druhou láhev.'Povzdychl jsem si.

'Dobře ale teď nech ať ti alkohol trochu vyprchá z těla a nic nepij dobře?'

'Jdem tancovat.'Úplně ignorujíc mou otázku,-příkaz mě potáhla za ruku na parket.Přitiskla se svým zadkem k mému rozkroku,nestěžuju si bylo to příjemné když se o mě každý pohybem otřela.Jenže,tření sílilo.Její pohyby byli divoké a žhavé,tiskl jsem si jí víc a víc k sobě vlníc se pánví k ní.

'Chci Tě.'Zašeptala mi do rtů.

She//JBFF//Kde žijí příběhy. Začni objevovat