Kapitel 3

246 19 1
                                    

Victorias synsvinkel

Ej, hvor er det dejligt endelig at skulle afsted.. Det eneste jeg vil savne er kun Calle og mine forældre, i hvert fald ikke Julia, ikke efter disse dage, hvor hun hele tiden, render ud og ind af dørene midt om natten, fordi hun har været til fest, og det varer jo det meste af natten og det at hun kommer hjem larmende, vildt stiv og sikkert på noget, er så forfærdeligt, at jeg kun glæder mig endnu mere til at komme afsted. Endelig noget, jeg ikke skal sammen med den irriterende søster.

For vi er jo tvillinger og har hele livet igennem gjort det samme og det er endelig slut, nu hvor vi bestemmer over os selv nu, jeg skal bare have skaffet en lejlighed og så ser jeg Julia så lidt som jeg kan, hvilket jo er ret svært, når jeg bor under samme tag som hende.

"Er du klar skatter?" kalder min mor, som står nede for enden af trappen og venter på mig, da hun gerne vil køre mig der hen, så jeg ikke behøver tage en bus eller en taxi.

**

Jeg hopper ud af bilen og vinker farvel til min mor, hvorefter jeg går stille hen til døren, hvor der står en bodyguard.

"Har du et bevis på, at du skal være her, eller kommer du ikke forbi!" siger han hårdt og kontant. Jeg fumler med mit papir i min jakkelomme, men får det op og han kigger på det, hvorefter han flytter sig og åbner døren og peger ned af hallen. Eller det er ikke en hal, med det lyder det som, jeg går ned af den og kigger på de forskellige døren der er, og ser der står.

Dansere

Så er det vel der, jeg skal være, for jeg er jo danser.

Jeg kommer ind og ser mig omkring og ser nogle andre piger, der ca. er på min alder.

"Oh hey!" lyder en af stemmerne som tilhører en af pigerne.

"Du må være den sidste pige?" spørger en anden som kommer mig i møde og rækker hånden frem. "Amy" siger hun og giver mig et smil.

"Victoria" siger jeg og giver hende et smil tilbage.

"Vi er fire piger her inde, og fire i et andet rum længere nede" forklarer Amy, jeg nikker bare og ved ikke helt hvor jeg skal være. Jeg står bare og kigger lidt rundt, og opdager, at dette rum er et slags opholds rum og der er sofaer, hvor man kan hygge sig, der er borde med masser af kildevand på flasker og frugt.

"Mit navn er Flora" siger en af pigerne og giver mig hånden. Hun er høj og har langt blond hår, og er virkelig køn..

"Victoria" jeg giver hende et smil, så jeg ikke udstår som en af de der popduller.

"Mit navn er Camilla" siger den sidste pige så, som bliver siddende henne i sofaen.. Jeg nikker til hende og ser stille hen på Amy, som bare slår en latter op. Hun kommer hen til mig og hvisker nogle ord til mig.

"Ikke ta' dig af hende, det er først lige gået op for hende, at vi skal danse sammen med One Direction" Jeg nikker bare lidt, og tænker ikke rigtig over hvad hun siger, men kigger bare på Amy, og derefter på vandet, jeg er faktisk ret så tørstig. Men hvor skal jeg stille mine tasker?

In Love With YouWhere stories live. Discover now