Kapitel 13

110 8 2
                                    

Victorias synsvinkel.

Marcel trak mig ind i hans arme, og placerede hans Bløde læber på mine. Det gav et sug i min mave, og mine kinder føltes Varme. Hans læber var perfekt formede, helt perfekte til mine. Som to brikker fra et puslespil. Han trak sig væk fra mig, og kiggede ned i jorden. "Undskyld." Hans kinder var røde og han smilte.

"Marcel, det okay" grine jeg. Jeg vidste det, jeg var næsten hundrede procent sikker, og når jeg siger det så har jeg altid ret. Harry og Marcel, Marcel og Harry. De var brødre, det var derfor deres stemmer mindede så meget om hinandens, deres kinder og deres hår. De lignede så sindssygt meget hinanden. For meget.
Jeg kiggede en gang på Marcel, han smilte et forvirret smil.

"Harry ik'?" Spurgte jeg og gik rundt om ham. "Mm." Svaret han lidt nervøst. "I er brødre ik'?" Jeg kiggede på ham, han smilte igen. "Øhh. Jo" smilte han og virkede ikke så sikker, og hans smil virkede lidt falsk, men det er nok bare mig. Jeg kiggede hurtigt på klokken, klokken var 22:15 og det var blevet ret sent. Marcel havde åbenbart også opdaget at klokken var mange, han tog sin jakke og sagde høfligt farvel, kyssede mig på kinden og løb så ud af øvelokalet. Han tabte hans iPod, og det undrede mig at han ikke kunne høre hvor høj et brag, det lød da den faldt til jorden.

Jeg samlede den op og kiggede på den. Baggrunden var en kat og videre kunne jeg ikke komme. "MARCEL..!" Råbte jeg men ingen svarede. Jeg tog den i min taske og gik hjem ad. Jeg ville aflevere den i morgen.

I dag skulle vi danse fællesdansen og jeg var bare så nervøs. Hvad nu hvis jeg ikke kommer med. Hvis jeg ikke skal danse i deres musik video. Jeg havde taget mig et koldt bad, og taget mit træningstøj på.
Amy havde lavet banan pandekager og hvor var jeg bare blevet sulten. Vi sad begge to og spiste og talte. Pludselig udbrød Amy et kæmpe Støn. "Jeg kommer ALDRIG videre " græd hun. "Amy, du kommer da med " jeg krammede hende ind til mig.

"Oh... shit klokken er allerede 8:54 "jeg hoppede op af stolen og løb hen til min taske.
Jeg lagde min pung, Marcels iPod, drikkedunk, elastik, og tampon ned i min taske.
"AMY... VI SKAL GÅ NU!!!!" Råbte jeg og åbnede døren. Hun kom løbende og vi skyndte os hen til øvelokalet. Da vi kom, var alle mødt op og stod bare og ventede på os. Nu er vi færdige. Vi kommer ALDRIG videre. Vores danselærer kom hen til mig og kiggede mig i øjnene.
"Du har en meget dårlig chance for at komme videre unge dame," hun holdte en kort pause "Så du har bare at vise den at du dur til noget" Drengene sad på stolene... alle undtaget Marcel, man Harry sad der. Hvorfor var han her ikke? Var det pga. kysset i går? Min danselærer Talte ned "five, six, seven, eight" også begyndte Best Song Ever og spille, og vi begyndte alle sammen at danse.

Min fod gled i en langsom blød bevægelse hen af gulvet. Cathrine faldt over hendes egne fødder og hun vidste at hun var røget ud. Vi dansede dansen tre gange og der var kun 20 danser tilbage. Jeg frygtede at enten Amy eller jeg ville ryge, for dem vi dansede imod var bare mega gode. Gulvet var ret glat og Amy snublede over sin fod, men hun genfandt balancen og fik lavet en feminin bevægelse ud af det. Drengene kiggede skeptisk på hende. Men så faldt en af de andre piger, helt ned på jorden, og så nåede Amy ikke at ryge ud. Jeg var videre, Amy var videre, Flora og Camilla. Alle os på Hold 5 Kom videre. Som var mig, Amy, flora og Camilla. Der var også mange andre, men dem har jeg ikke rigtig talt med. Jeg var overlykkelig.

Nu var der kun en sidste prøve tilbage, og så ville jeg danse i One Direction's Best Song Ever musik video. Drengene sad og talte mens Harry sad og kiggede på hans mobil. "Harry...?" Spurgte jeg. "øhh.... Hej " sagde han og smilte. "Hvorfor er Marcel her ikke?" Jeg satte mig på stolen ved siden af ham. "Det må du spørge Marcel om" smilte han. "Øhh. Sig til ham at jeg har noget der er hans" sagde jeg og gik hen til Amy. "OMFG!" Skreg Amy "Du må have en Skytsengel der gjorde så du genfandt balancen" grinte jeg Amy så på mig og hendes øjne var store. "TROR DU?!?!?" Hun hoppede op og ned og klappede i hænderne. "Er du you know. Sådan overtroisk. Tror du seriøst du har en Skytsengel?" Spurgte jeg og kunne næsten ikke lade vær' med at grine. "Gør du ikke?!" Grinte hun. "Øhh. Nej" grinte jeg. Jeg krammede hende ind til mig. "Skal du have noget Vand?" Spurgte jeg Amy "Ja tak baby" Hun gik hen til Flora og Camilla og jeg gik hen til slikautomaten hvor man kunne købe slik, vand og meget mere. Jeg købte også noget vand til drengene. Jeg gav Amy hendes vand og gik derefter hen i mod drengene. "Kunne i tænke jer noget vand?" Spurgte jeg dem. "Jo tak ...hvor sødt af dig " sagde Louis og smilte. Han tog imod Vandet. Jeg vendte mig om og skulle til at gå da Louis Siger " Du dansede Godt!". Jeg vendte mig om Og Så Louis stå ret tæt op af mig. "Tak." sagde jeg og smilte "Du synger ret godt" Og med de ord gik jeg hen til Amy igen. Amy, Flora og Camilla stod og talte sammen. "Det ser da ud som om ham der Louis fyren har et lille crush på dig" grinte Camilla "Han da bedre end ham der Marcel. Han var virkelig bare så klam og nørdede." sagde Flora og brød ud i latter. Jeg havde lyst til at sige noget grimt til hende men jeg undlod og gik ellers bare ud af øvelokalet. Harry stod ved en sort bil igen med hans mobil. Jeg gik bag ved ham og kunne se ham skrev med en der hed Julia. Det hedder min Søster jo også, det er åbenbart et ret normalt navn her også.

"Hvem er denne mystiske Kvinde Harry Styles dater?" Grinte jeg. "Haha..." Sagde han ironisk. "Øhh..jeg tager selvmord hvis Harry finder sig en kæreste" sagde jeg dramatisk og ironisk. "Det er ikke noget at gøre grin med " sagde ham og grinte "Nå nå. Hvad vil du gøre ved det var?" jeg hævede øjenbrynene. "Det finder du ud af " sagde han. Jeg vinkede og skulle til at gå. Harry løb hen til mig og kiggede mig i øjnene "Du dansede godt der inde".


In Love With YouWhere stories live. Discover now