17.rész♡

1.4K 48 8
                                    

A fejem hasogat a torkom rettenetesen fáj , de nem érdekel , mert valami melegség körülölel és nem akarom elveszíteni ezt az érzést . Kicsit tapogatozom , de a kezem valami hideghez ér és a testem úgy reagál ahogy már nagyon régen tette . A másik oldalamra fordúltam, de a hidegség ide is követett .
-Sevgili.-A hang bársonyossan végig járta a fülem és meleg lehelet csapta meg az arcomat .
-Burat.-Sóhajtottam fel majd kinyitottam a szemem és megpillantottam azt a személyt aki összetörte a szivemet Buratot vagy hívjam inkább Sarpnak? Fogalmam sincs , hogy hívjam , de mától ő a legnagyobb ellenségem az egyik démonom aki ellen harcolnom kell . A kezemet tovább simogatta és egy halvány mosolyt küldött felém amitől régen elolvadtam , de most legszívesen bemosnék neki egy hatalmasat csak , hogy ne keljen látnom azt a féloldalas mosolyt . A szívem darabokban hevert miatta , már megint . Szemeimet ismét marni kezdték a könnyek amitől elmosodott Sarp arca . Igen Sarpnak fogom hívni , mert Burat számomra halott.
-Te szemét! Hogy merészelsz hozzám érni ?-Üvöltöttem a képébe mire erőteljesen megrázott és teljes testével fölém tornyosult.
-Fejezd be Mona! Sajnálom , nagyon sajnálom , de azért tettem , hogy megvédjem azt a kívánatos hátsod ! Nem kellett volna magánakcióba kezdened .-Ő is üvöltözött velem és olyan erősen a matracnak nyomott , hogy megértem a levegőért kapkodni .
-Gyülöllek ! Undorodom tőled érted !? Gyülöllek!-Mellkasát ütlegelni kezdtem és lábaimmal is össze-vissza rugkapáltam , de hiába nem tudtam Sarp szorításából menekülni .
-Fod be Mona mielött még valami olyat mondasz amiért elveszítem az eszem.-Hangja mint a jeges víz úgy ment át a testemen . Felrántott az ágyról majd betolt egy másik helyiségbe amit közvetlen a szobám mellett volt . Felkapcsolta a lámpát maga után pedig becsapta az ajtót ami megremegtette az egész helységet . Egy fürdőben voltunk , a falak fehérek voltak ahogy minden más is . Minden olyan volt mintha csak egy panelház fürdőjében lennék annyi különbséggel , hogy ismertem ezt a fürdőt és minden mást is . Már tudom hol vagyok és ettől csak még dühösebbé váltam. A múltban nagyon sokat jártunk ide ez volt a buvóhelyünk ahol forró perceket töltöttünk együtt . Tervezgettünk a jövőnket és boldogok voltunk . Oh istenem , de még milyen boldogok. Farkasszemet néztem az ő rideg tekintetével egy mozdulattal magához rántott és letépte rólam a ruhát . Sikítoztam , de ő befogta számat minden erőmmel azon voltam , hogy megakadályozzam őt vetköztetésembe , de hiába én is kívántam őt. Kívántam minden egyes porcikáját s szerelmét csak , hogy most iszonyatosan haragudni próbáltam rá. Ő is hamar megvált ruháitól és betolt a zuhany alá . Ott álltunk egymással szemben teljesen meztelenűl , de egyikőnk se lépett . Sarp megnyitotta a zuhanyt amiből jeges víz folyt , végig futott rajtam a libabőr , de nem törődtem vele a harag még mindig fűtött belülről . Sarp erőszakosan megcsókolt mire beleharaptam  szájába . A hideg csempének nyomott , de továbbra se hagyta abba a csókot . Átölelte a derekamat és fenekembe mart mire felnyögtem ő pedig mosolyogva a számba dugta nyelvét . Milyen cseles pont olyan mint ..mint régen. Visszacsókoltam. 

Gyilkos PárosWhere stories live. Discover now