13.rész♡

1.2K 49 2
                                    

Boldognak kellene lennen .

El kellet volna felejtenem .

Nem kellene , hogy hiányozzon . De még is hiányzott !

A tekintete gyilkol ahogy a keze is . Nincsenek érzelmei amik megálljt parancsolnának neki .

¤■¤

Kellemetlenűl néztem körbe újra meg újra a kis apartmanba majd végleg lehúztam a redőnyt és becsuktam az ablakot majd a nehéz rácsokat is ráhúztam és lakatra zártam .
Egésszen Cataniaába menekűltem ahol aztán az egyik eldugatott part részen kibéreltem egy kis apartmant . Nem volt túl nagy az igaz , de tökéletes volt ahoz , hogy ne vegye észre senki a sok fa és bokor miatt ami körűl vette a fából készűlt házat . Volt egy kis terasz rész ahová ki lehetett ülni és a ház oldalán egy rozoga kisebb tárolót szereltek amibe találtam egy-két lakatot és egy bézból ütőt amit a francia ágy alatt tartok . A házban kettő ablak van , az egyik a nappaliba a másik pedig a hálószobába , de elég magassan van ahoz, hogy senki se tudjon bejutni a házba . Catania egy ideiglenes megoldásnak tökéletes , de a kérdés az , hogy vajon meddig ? Minden nap attól félek , hogy rám talál és akkor biztos , hogy végem . Haza nem mehetek hiszen azzal csak veszélybe sodornám a nagyiékat és a fiamat vissza Törökországba anyáékhoz se .
Nos a bejárati ajtó látott már szebb napokat is . Öreg volt és szörnyű rajta a zár , ugyan volt rajta még egy biztonsági lakat , de az se ért túl sokat. A nappaliba volt egy üressen hagyott nagy szekrényt amit még az első nap az ajtó elé tóltam és bele pakoltam az összes könyvet és porcelánt amit csak találtam. A háloszoba egyszerű volt és kicsi , de nekem ez tökéletesen megfelelt . A falak fehérek voltak és egy két helyen beázási foltok díszelegtek amiket régebbi bútorokkal próbáltak eltüntetni . Az ágy hatalmas volt és kemény , de nem mondhatnám rosznak hiszen egy megváltás Istentől , hogy itt lehetek . Minden nap lefekvés elött elmondok egy imát és csak az után fekszem be a biztonságot nyújtó fehér takarók közé . Ma szokatlanúl csöndes volt minden és ez rettentően megrémisztett . Alig pár hete , hogy elszöktem a sátántól , de még is mindig azt érzem , hogy itt van a közelbe . A hátamra fordulok és a plafont kezdem el bámulni mintha csak olyan izgalmas és érdekes lenne . Végül aztán elnyom az álom én pedig egy újabb napért reménykedem Sarp Karadağ nélkül .
¤■¤
Saját nyöszörgésemre és kiáltásaimra ébredek. Izzadt homlokomból elsöpröm már sokkal rövidebb hajam és hallgatom saját nyugtalan légzésem . Miután megtaláltam ezt a kis apartmant reszkettem és minden férfit a pokolba kívántam . Ha a tükörbe néztem őt láttam magam mögött , újra meg újra lejátszottam a fejembe a történteket :ahogy kiabált , ahogy rámnézett és ahogy a hajam tépdte . Undorodva néztem magam és mint egy őrűlt úgy kezdtem el keresni egy ollót amivel levághattam hosszú hajam . És ha most a tükörbe nézek egy megréműt , de magabiztos váligérő göndör haju lány néz vissza . Sokáig féltem , de már nem félek. Sokkal inkább rettegek rám fog találni és én nem tehetek ez ellen semmit . Ő egy maffia rengeteg emberrel és olyan kapcsolatai lehetnek amiket elsőre nem is gondolna az ember . Elgémberedett végtagokkal nyújtózok egy hatalmasat majd ásitva felülök és a nyitott ajtóra szegezem tekintetem . Hitetlenkedve kapok a szám elé és megdörzsölöm a szemem hátha csak álmodok. A félelem egy pillanat alatt befészkeli magát testembe ez csak ő lehet . A számat beharapom és úgy lépek a padlóra ami hangosan megnyikorog . Összeszorítom szemeim és olyan erősen harapom a szám , hogy kiserken a vérem . Halk léptekkel elindulok a nappali felé ami úgyan úgy volt ahogy
hagytam , a nagy bútor az ajtó elött volt és az ablakok is bevoltak rendesen zárva . Pedig biztos vagyok benne , hogy a hálószobai ajtót is becsuktam . Beletúrok a hajamba és halk léptekkel a konyhába sétálok . Még mindig félek , de egy kicsit már nyugodtabb vagyok . Elveszek egy poharat a pultról és megnyitom a csapot a poharat remegő kézzel teszem a hideg víz alá és teszem és tele töltöm . Hírtelen olyan szomjas leszek , hogy olyan mohon nyelem és nagy kortyokba nyelem le a hűsitő folyadékot , hogy megérem nyelni . Mikor kiidtam teljesen a pultra helyezem és megtörlöm nedves szám .
Minden rendbe van Mona ! Csak nyugalom !

-Nem is köszönsz egyetlenem ? .-
A vér is megfagyott bennem mikor Sarp kezei a derekamra siklottak és a fülembe suttogott. Kezét derekamról hasamra simította aztán mégfeljebb és a mellem között megálapodott keze . -Szép álmokat kicsim!.-másik kezét is elvette derekamról és az orrom elé szorította másik kezét amibe kánforos kendő volt . Ellenkezni próbáltam , de hiába , ujját húsomba vájta és olyan erősen tartott , hogy alig bírta
megmozdúlni . Vesztettem, Ő nyert .

Gyilkos PárosWhere stories live. Discover now