10.rész♡

1.6K 54 0
                                    

Elszabadult tincsem fülem mögé tűrtem kézfejemmel megtöröltem nedves arcom és felnéztem rá .
-Ezt az éned kedvelem , de csak most vagy ilyen és késöbb már nem leszel az aki most vagy . Teljesen egyedül érzem magam és haza akarok menni! De komolyan lassan már attól félek , hogy depreszíós leszek és az kinek kell ? Hát senkinek . Szeretni akarok és bízni valakiben aki ezeket viszonozza is . Emberek közé vágyom ami igazándiból nem nagyon jellemző rám általában meghúzom magam egy könyv mellett néha egy kakó társaságát is hozzáveszem , de most ez úgy tűnik nem nagyon válik be . Szeretnék kimenni a kertbe virágokat vagy más növényeket öntözni .-egy pillanatra elhallgattam és a sarok végét kezdem el bámulni mintha az elmúlasztaná a mellkasomba keletkező hatalmas csomot ami meggátólja a levegőm-szeretnék  moziba menni valami béna nyálas filmre amit valójában nem tartok annak és hasfájásig magamba tömni a vajaskukoricát mert olyat itthol egyszerűen lehetetlen csinálni és mind ezt nem egyedül szeretném tenni . A fenébe is ! Teljesen megőrűltem , de ,de én veled szeretném eltőlteni az időm annak ellenére is , hogy tegnap még miattad sírtam . És még itt vannak azok a hülye szabályok és teljesen megrémísztettél . Valójában most is így van , de most nem érzem azt , hogy félnem kéne . Jaj istenkém össze vissza beszélek .-lemásztam róla még azzal sem tőrödtem , hogy valójába legurultam róla és   feltápászkodtam a puha szőnyegről . A fejem ég és olyan vörös lehet mint egy érett pirosalma , fülembe hangosan lüktet egy ér és keringet a hányinger is hasam viszont nagyon is tiltakozik egy kis falatnyi ételért aminek hangot is ad . A hideg csempén meztelen talpam csak úgy csattan minden egyes lépésnél , de még is megnyugtat mintsem zavarba hozna ez az egész . Kicsit olyan mintha otthól lennék , de hiszen ez őrtség! Kiveszek az üveges szekrényből egy egyszerű poharat amit sima csapvízel töltök meg majd lerakom az asztalra és a hűtő felé csoszogok ami valjuk be nem túl nőies , de az engem figyelő férfiból  undort vagy fintort nem kapok helyette inkább csak aranyosan mosolyog . A hatalmas szürke hűtőt meglepően könnyen kinyitom , de amit benne találok az csak egy lejárt joghurt és némi empres fagyi .
-Sarp úgy érzem kirabólták a hűtőd és azt hiszem a hasam lassan már táblákkal fog tűntetni .

Amint ezt kimondtam fancsali képpel megfordúltam , de az említett férfi mögöttem állt semmit nem mutató arcal . Jobb kezét a hűtőnek nyomtam míg a másikkal a derekamnál fogva nyomott az említett tárgynak . Felszísszentem a hírtelen hideg miatt és lassacskán bizseregni kezdtem  csípőjét az enyémnek nyomta , hogy meggátolja menekülésem és egy apró mosoly hagyta el száját ahogy pír öntötte el sápadt arcom .
-Úgy tűnik elkéne menni bevásárolni , mit szólsz ? Eljönnél velem vagy megvárjok Martat a bejárónőt , hogy ideérjen és hozzon némi kaját ? .

Pólom alá csúsztatta bal tenyerét és hasam kezdte el simogatni , utoljára Burat csinált velem ilyet és még mindig nem állok késszen egy másik férfi érintésére . A hasam hangosan korgott és ezzel engem kimentett ebből a kellemetlen helyzetből.

Gyilkos PárosWhere stories live. Discover now