29

245 14 4
                                    

S M U T.

"Jimin? Čo tu robíš?" Spýtal som sa so zvedavosťou v hlase. Nemohol sa objaviť pred mojími dverami o piatej ráno, keby to nebolo niečo dôležité. "Prišiel som sa ospravedlniť. Nikdy som ho nemal pobozkať. Prekvapilo ma to. Mám oči len pre teba a ty to vieš, však Yoongi?" spýtal sa a hrýzol si do pier. Zobral si moje ruky do svojích, priťahujúc si ma bližšie. "Ja viem Jimin-ah. Stále bolí to že tvoje pery boli na perách iného muža, keď mohli byť len na mojich." Povedal som predtým než som si ho pritiahol za krku a opakovane zaútočil na jeho pery.

Mala to byť krátka pusa, ale akonáhle sa naše pery stretli, tak som vedel že potrebujem viac. Tvrdo som ho pobozkal, pričom sa moja ľavá ruka posúva po jeho boku na jeho zadok, ktorý som jemne stlačil. Jemne zavzdychal, pobudajúc ma k tomu aby som mu jazykom preskúmal jeho ústa. Naše jazyky bojovali o dominanciu a keď som ho zdvyhol, jeho nohy sa v ten moment omotali okolo mojích bokov. Začal som ho bozkávať na čeľusti, posúvajúc sa nižšie kde som zaútočil na jeho krk, jemne ho hrýzkajúc a sajúc. Keď som mu urobil znamienka lásky, tak znova som ho pritlačil na dvere a začal som svoju pýchu obtierať o jeho sladký malý zadoček.

"Mmm. Yoongi. Strašne moc ťa chcem. Prosím, ošukaj ma." Zavzdychal mi do krku. Svižne som ho vyniesol po schodoch do mojej izby, nežne ho pokladajúc na posteľ. Pokračoval som v otieraní môjho rapídne sa zväčšujúceho mužstva o jeho zadok, uživajúc si hriešne vzdychy z jeho úst. Zatiahol za lem môjho trička aby mi naznačil, že má ísť dole. Rýchlo som sa ho zbavil a úškrňal som sa nad tým, ako si mal prezerá a pritom si kúše peru. Stiahol si svoje tričko, odhaľujúc jeho stvrdnuté bradavky. Sklonil som hlavu, aby som mohol saním a jemným kúsaním opečovávať jeho bradavky. "O-oh Y-Yoongi. Potrebujem ťa." zavzdychal tichým hlasom.

Uškrnul som a postavil sa, chichotajúc sa nad jeho zakňučaním. "Daj si pre mňa dole nohavice a boxerky, baby." Povedal som mu, sledujúc ako rýchlo urobil to, čo som povedal. Strčil som znova nežne do postele, bozkavajúc ho od čeľuste až po jeho krk. Pokračoval som v bozkávaní cez jeho hrudník, až som sa perami konečne dostal na vršok jeho penisu. Ticho zavzdychal, keď som si zobral jeho pýchu do úst, oblízajúc ju po celej dĺžke.

Pomaly som začal hlavou pohybovať hore a dole, pričom som zároveň jemne sal jeho špičku. "Mmm Yoongi." zavzdychal. Zmrzmlal som niečo s penisom v ústach, vďaka čomu sa jeho vzdychy stali hlasnejšími.

Začal som ho fajčiť a sledoval som, ako rukami drtí obliečku. Kúsol si pery zatiaľ čo som sal a lízal každú časť jeho pýchy. Čoskoro sa jeho nádielka ocitla v mojich úst a ja som s odtiahol a prehltol. "Chutíš skvelo, baby." Povedal som mu a žmrkol na jeho začervenalú tvár. Odstránil som zvyšok môjho oblečenia, uvedomujúc si, ako očami hyptotizoval moju pýchu. Uškrnul som sa a presunul som sa nad neho, vášnivo ho bozkavajúc. Jeho ruky sa obmotali okolo môjho krku, keď som začal trieť naše pýchy vzájomne o seba, čo vyvolalo jeho nádherné vzdychy.

Natiahol som sa a zobral som lubrikant, dávajúc si ho na prsty. Prstami som obkrúžil jeho dierku, testujúc ho. "Prosím." zakňučal, potrebujúc a pripravený byť ošukaný do bezvedomia. Strčil som do neho jeden prst, jemne som sa s ním bozkával, skoro až maznal a začal som prstom hýbať dnu a von. Jeho vzdychanie sa stálo hlasnejším, čím som sa cítil hrdý, že ja som tým jediným, čo mu toto dokáže spôsobiť. Pridal som ďalší prst a pohyboval som nimi rýchlejšie.

Keď som cítil že je dostatočne pripravený, naniesol som lubrikant na moju pýchu a pomaly som ju vsunul do neho. Zakňučal a ja som nachvíľu zastal, pokiaľ mi nepovedal, že môžem pokračovať.

Pohyboval som sa dnu a von pomaly, užívajúc si vzdychy od môjho nádherného milenca.

"Mm... Ah~ Yoongi~ Ahhh~" jeho vzdychy ma povzbudzovali k rýchlejšiemu tempu, k saniu a kúsaniu jeho krku, označujúc ho ako môjho. Zvuk pleskania kože o kožu a Jiminove vzdychy naplnili izbu a pre mňa to bol ten najkrajší zvuk.

"Yoongi.. Ah~ Už budem. Kurva!" kričal od rozkoše, striekajúc na svoj hrudník a ja do neho.

Vyšiel som z neho a ľahol si vedľa, pričom som ho objal rukami a on si položil hlavu na môj hrudník.

"Milujem ťa, Jimin." Povedal som a dal som mu pusu na vršok hlavy. "Ja teba tiež, Yoongi." zamrmlal predtým, než zaspal.


*
*
*

©royalcrave
all right reserved to @royalcrave

instagram {pjm • myg} ✔Where stories live. Discover now