1.rész|A vággyal teli éjszaka

968 23 1
                                    

-Sebastian!-kiáltottad,de rögtön a szád elé kaptad a kezed.Próbáltál rá jönni mennyi lehet az idő,de amit álmodtál az elvette a figyelmed mindenről.Az ajtó halkan kinyílt.A beszűrődő fényben egy árnyék jelent meg.Felnéztél és láttad,hogy Sebastian áll ott.
-Y/N...mi történt?-kérdezte aggódva.-S-semmi..-mondtam,de ez nem volt igaz.Az álmod....'Sebastian'.....ez az egyetlen név ami a fejedben maradt.Hallottad ahogy elkezd közelíteni hozzád.
Megállt előtted.Kezébe vette az arcod és felemelte a fejed.
-S-sebastian?-kérdezted,de nem tudtad be fejezni,mert az ajkát az ajkadra tapasztotta.
Meglepődtél,de hamar megnyugodtál és vissza csókoltál.
Elváltatok,hogy levegőhöz jussatok.
-Sebastian......kérlek......-mondtad és újra megcsókoltad,de most szenvedélyesebben.
A karodat a nyaka köré fontad és közelebb húztad magadhoz és tovább csókoltad.A csók közben felnyögtél és szorosabban ölelted.Elváltatok és Sebastian elkezdte csókolni a nyakadat.
Hangosan nyögted a nevét és ahogy kimontad a nevét,bele harapott a nyakadba.-Sebastian!-nyögted hangosan.Föléd emelkedett és a szemedbe nézett szenvedély teljesen.-Sebastian.....szükségem van rád.....kérlek.....-nyögted miközben Sebastian elkezdedt levetkőztetni.Már csak egy alsó nemű volt rajtad,de ő még fel volt öltözve.
-T-te nem veted le a ruhád?-kérdezted kicsit durcásan.-Ez egy parancs?-kérdezte mosolyogva.
-Igen.-montad határozottan.-Ahogy kívánod-mondta és elkezdedt le vetkőzni.
Már csak egy alsónemű volt rajta.Láttad az erekcióját.Láttad ahogy megkeményedik,ahogy egyre nagyobb lesz.Nem bírtál magadon uralkodni.Négy kéz lábra ereszkedtél és lehúztad az alsóneműjét.Láttad a szemében a meglepetséget és a szenvedély keveredését.Kinyitottad a szádat és a szádba hatolt.Hangosan felnyögtél és elkezted a fejed fel-le mozgatni.Hallottad,hogy Sebastian a nevedet nyögi.-Y/N~nyögte.Megfogta a fejed és mélyebbre nyomta és hosszan,szenvedélyesen felnyögött.Egyre gyorsabban mozgatta a fejed.-Y/N~E-elmegyek~nyögte és még egyet lökött és érezted a szádban a forróságot.Felálltál és megcsókoltad.
-Sebastian......kérlek.....szükségem van rád....kérlek.....Sebastian.-mondtad  nyögve.Lefektetett az ágyra és elkezdett játszani a melleddel.-Ahhhh.-nyögted hangosan.Elvált tőled és az ujját benyálazta.Két ujjával beléd hatolt.Próbáltad vissza folytani a hangod de nem tudtad.-Ne folytasd vissza azt a gyönyörű hangod.-mondta és lágyan megcsókolt.-Sebastian....~-nyögted és érezted,hogy egyre gyorsabban mozgatta a kezét.Már majdnem elmentél,mikor ő megállt.Rá néztél kérdően,de még azt se várta meg, hogy kérdezni tudj,mert beléd hatolt.-AHHH~kiáltottad hangosan és a szoba a nyögéseitektől volt hangos.-S-sebastian!Gyorsabban! - kiáltottad és Sebastian elkezdedt gyorsabban és erősebben mozogni.-S-sebastian!
Elmegyek!-kiáltottad és a lábad a dereka köré fontad.-Sebastian!-alighogy kimontad el is mentél.-É-én is!-mondta és érezted ahogy a melegség eláraszt belül.Lassan eltávolodott és lefeküdt melléd.Átölelt és szorosan magához húzott.-Szeretlek-mondta.Ezen nagyon meglepődtél,mert még sosem hallottad,hogy bárkinek is mondta volna ezt a szót.Egy darabig csendben feküdtetek,majd egy kis idõ múlva te megtörted a csendet.-Én is szeretlek.-mondtad és lassan elaludtál.

Black butler|Sebastian x Reader(HUN) Where stories live. Discover now