Part 13.

2.3K 177 7
                                    


-Most mi a kurva anyámat csináljak? Ez a punalábat is életre keltené! Ez gecire nincs rendben bazdmeg! Hallod szólni kell a rendőröknek, ez az ember beteg! -szinte ordított ez a barom, miközben vezettem hazafelé. Megértettem a kiakadását, hisz én sem hiszek az ilyenekben és ez nagy valószínűséggel csak valami vicc.. ez lehetetlen.. De az, hogy még ilyenkor is a véres lábon gondolkodik... ÁH!!!
-Igen okostojás, hívjuk a zsarukat, majd azok ellátják a baját igaze'? Menj a faszomba a hülyeségeiddel, a zsaruk kurvára leszarják ezt az egészet! Mégis mivel bizonyítanád? Meg ez nem.. ah na mindegy , ezzel amúgy sem tudnának mit kezdeni.. -szorítottam a kormányra és próbáltam lehiggadni, de emellett az idióta mellett elég nehéz ez a feladat. Hallottam, hogy felhorkant és odapillantottam. Idegesen bámult kifelé az ablakon, miközben keresztbe fonta karját mellkasán. Tény, ez nem normális, de akkor sem tehetünk ez ellen semmit. Mivan ha csak meg volt játszva az egész ? Ja.. bár nem is értem miért gondoltam hogy valós.
-Te.. hallode te bolond, mivan ha csak előre megszervezte? Tuti igy van.. nem, ez lehetetlen és te is tudod nagyon jól. Ilyen nem létezik! -megnyomtam az utolsó mondatomat és a kormányra csaptam 3x. Rám nezett és bólogatni kezdett, majd hümmögött egy sort.
-Lehet.. de nekem ez örökre az elmémbe vésődött.. ráz a hideg ember.. futkos , szaladgál a gerincem mentén, a karomon.. vigyázba állítva ott a szőrt.. geci.. -felsóhajtott és megsimogatta karjait majd megigazította magán a felsőt.
-Nembaj, elfelejteni ezt az egészet és tovább élni az életünk.. ez a mi feladatunk most. -mondtam, lezárva ezt a témát és leparkoltam a ház előtt. Beinvitáltam még barátom, mielőtt útjára bocsájtottam volna és megittunk pár sört meg ettünk pár falatot. Viszont ez a baba.. a frászt hozza rám.
-Hoseok.. mit csináljak Jiminnel? -váltottam témát , mert már kezdtem unni a hülyeségeit. Folyton a mamájáról beszél meg a kis dugó tárgyáról nameg egy srácról akiért annyira odavan.
-Na várjunk, ki az a Jimin? Valami új kiszemelt? Miért csak most közlöd velem? Ez igazságtalan! -csapott lágyan az asztalra és fejét rázva játszotta a sértődöttet.
-Te húgyagyú, a gumibabáról pofázok.. jesszus.. -halántékom fogva csóváltam fejem, majd felsóhajtottam.
-Ja, haga tényleg neked olyanod is van. Hát kúrogasd. Nem nagy cucc.. -rázott vállat és vigyorgott mint a tejbe tök.
-Más ötlet?
-Kúrd meg keményen. -vigyorgott tovább.
-A kúráson kívül van más ötleted vagy hagyjak fel a kérdezősködéssel? -unott fejjel néztem az előttem ülőt.
-Jólvagy már magadnak, hát dobd ki. De nagy cucc.. ha nem kell bazd ki. Mit szívbajoskodsz, úgysem tudja meg senki. -azzal felpattant és megindult a bejárati ajtó felé. -Én viszont most lelépek. Majd szólj hogy mire jutottál.. sok szép álmokat Batessel. -mosolya széles lett és kisétált az ajtón.
-Idióta..

Rubber Doll [JiKook] //Szüneteltetve+Javítás Alatt//Where stories live. Discover now