Семь

344 61 38
                                    

7.Jojo Moyes’in 2012 yılında yazdığı romandan uyarlanan aynı adlı filmin kadın ana oyuncusu kimdir?

A.Jenna Coleman
B.Emilia Clarke
C.Shailene Woodley
D.Emma Watson

"Ona sadece bir haftalık süre vereceğimi söyle"

Seokjin kapı arkasından babasının o korkunc sesini duyabiliyordu. İçeri girmek istemiyordu, daha fazla konuşmasını istiyordu ki, en azından bir müddet onunla ne konuşacağı hakkında düşüne bilsin.

Babası onun adını çağırır çağırmaz odasına doğru gelmişti, ancak içeriden gelen telefon görüşmesiyle duraksamıştı.

Elbette içeri girmek istemiyordu. Okulda çıkardığı kavgadan başka hiçbir şey olmamıştı bu yakınlardan. Kavgadan haberi olmayacağından emindi, çünkü kimse bunun Seokjin'in yaptığını bilmiyordu. Babası öğrense bile böyle bir konuda onunla konuşmak isteyeceğini düşünmüyordu. Belki de başka bir şey vardır ki, babasını iyi tanıyorsa muhakkak onu azarlamak için bir sebep bulmuştur.

"Hafta sonu olacakları kendi düşünsün"

Telefonun masa üzerine konuşu ve babasının sandalyesinde oturuşu tam kapıdan duyulduğunda Seokjin onu daha da kızdırmamak adına içeri girmeye karar verdi. Kabur belini dikleştirdi, iki defa kapıyı çaldı ve kapı tutacağını aşağı basıp kendine çekti. Kapı tutacağını kendine çekmesiyle kulağına dolan ince qıcırtı sesiyle daha da strese girdi. Aklında tüm özür içerikli cümleleri tekrarlarken içeriye ilk adımını attı.

Gri ve bordo ağırlıklı odanın girişinde duran akvaryum'a takıldı gözleri Seokjin'in. İçinde üzen kırmızı beyaz çizgili desenli üç peppermint balığından birinin su yüzünde ters çevrilmiş şekilde olduğunu görünce babasına seslenmek istedi. Öldüğünü düşünmüştü, ancak babasının yanına gitmek yerine akvaryum'a doğru addımlarken balığın dönüp yüzmeye başladığını görünce rahatladığını hissetmişti Seokjin.

Şansızdım, seni bulana kadar ✓(TaeJin) Where stories live. Discover now