K moet iets vertellen

107 4 1
                                    

Hooi,

Zoals jullie weten heb ik al heel lang niet meer ge-update. Het spijt me echt heel erg, maar ik heb nergens inspiratie voor. Verder is het gewoon zo superdruk dat ik niet eens tijd meer heb. Zelfs niet in het weekend. Hoofdstukken schrijven duurt bij mij trouwens ook superlang. Ik heb meestal alleen inspiratie in iets dat eigenlijk pas heel laat gebeurt (zwangerschap, samenwonen, trouwen enz). Dus ik ga een soort one shots schrijven met dezelfde personen, maar ze maken gewoon telkens iets anders mee.

Dit boek gaat trouwens op on hold, en mijn andere boek ook. Het one shots boek zijn slow updates en k hoop dat jullie die dan wel willen lezen. Jullie bepalen over welke personen het gaat (1d, lm of beide en dat bijv zayn en pezz een relatie krijgen, of er speelt nog een meisje in mee die dan een relatie krijgt met bijv Liam enz.

Ook zit ik in een groepsapp op whatsapp en als je erin wil comment dan ik, en ik stuur je een berichtje met mijn nummer. Dan app je mij en voeg ik je toe aan de groep.

Ik hoop dat jullie mijn keuze waarderen.

Ikhouvanjulliexx😘😘💋

-Jaimy

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 24, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Make you believe ( little mix fanfictie)Where stories live. Discover now