~6.BÖLÜM~

371 269 111
                                    

Multi medya: Deniz Varol
Multi medyadaki şarkı: Ferman Akgül- İstemem söz sevmeni

"Kötü günlerimiz olmasaydı, iyi günlerimizin var olduğundan bir haber olurduk. Çünki siyah beyazda, beyaz siyahta dikkat çeker."

"Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse, insanda acı çekmeden olgunlaşmaz."

-Konfüçyus-


Küle Dönen Kalp

Bölüm: 6

Ceydayla biraz daha yürümemizin ardından Ceyda işi olduğunu söyleyerek yanımdan ayırıldı. Konuşmamızın ardından beni üzdüğünü, incittiğini ve kırdığını düşünerek kaç defa özür diledi saymadım bile.

O beni üzdüğünü düşünsede bu böyleydi. İstemesemde, kabullenmekte zorlansamda bu benim hayatımdı ve ben bunu istesemde değiştiremezdim. Bazı şeyler bizim elimizde değildi ve sanki biz olaylara çok yabancıymış gibi olayları seyrederdik.

Ayağımla bir taşı sektirdim. Ellerim ceplerimde, Ceyda'nın gitmesinin üzerinden bir hayli bir zaman geçse de ben sahilde yürümeye devam ediyordum.

Sanki, birine koşup düşen bir insan gibiydim. Bana kalkmam için el uzatan tek bir kişi vardı o da Derin'di. Benim koştuğum, hatta onun için kendimi bile feda edeceğim kişi ise bana yaklaşmaya bile çalışmamıştı.

Gözlerim dolarken hızla arabamdan tarafa adımlamaya başladım. Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyordum. Ne değişmişti de beş senenin ardından karşıma çıkıyordu? Nasıl hayatıma karışmaya cürret ediyordu?

Arabama bindim ve nereye gittiğimi bile bilmeden arabamı kullanmaya başladım.

Yazardan:

Nereye bile gittiğini bilmeyen Eylül, sadece arabasını kıllanıyordu. Demir ile nasıl tanıştığını hatırlayınca gözlerinden yaşlar boşaldı. Hıçkırıkları arabanın her yerini doldururken boşalan sinirleriyle birlikte elini sertçe direksiyona vurdu ve hızla köşeye çekti arabasını. Kafasını sakinleşmek için direksiyona koyduğunda sakinleşebilmiş değildi.

Kendine kızıyordu, Demir ile tanıştığı için.

2014 - San Francisco

Elinde kitaplarıyla, hızla kampüse giren Eylül, iki saatlik boşluğundan yararlanmak için kütüphaneye gidiyordu. San Francisco' da ikinci günüydü. Bilmediği bir şehir olduğu gibi bilmediği bir okuldaydı ve Eylül bu koca üniversitede kütüphanenin nerede olduğunu hiç bilmiyordu.

Kimden yardım alacağınıda bilmiyordu ve bu bilinmezlik içinde en iyisinin üniversitenin içinde gezip kütüphaneyi bir şekilde bulması gerektiğini düşündü. Sol tarafa yöneldi ve gözleri her tarafta gezerek kütüphaneyi bulmaya başladı.

Küle Dönen Kalp/Renkler Serisi 2 (Askıda)Where stories live. Discover now