7.kibirhatatlan vágyak

91 5 0
                                    

Cris

Elment...talán örökre...hát persze, mire is gondoltam?! Elmondom neki és hinni fog nekem.biztos.kár volt azt hinnem hogy hisz nekem valaki is .az a legrosszabb mikor megbántasz valakit akit szeretsznugy hogy nem akartad és nem tudod mit tegyél...
Hülye voltam!!! Megmondhattam volna a lànynak hogy ha nem fejezi be akkor megmondom az oszi nak .ugy is mindenki fél töle.

Meg kezdödtek az orák ès pont biologia jött bolna.tudtam hogy vagy jukas ora vagy valaki hejetesiti majd de mégis abban niztam hogy bejön és habár nem szolhatnánk egymàshoz, láthatnám, hslhatnám a hangját.

jaj istenem, bármit megadnék azért hogy ujra járjak vele vagy csak azért hogy ö ne legyen boldogtalan.vagy hogy ujra làthassam.

Miért kellet ezt tennem?! Én vagyok a hibás!! Utálom magam!! Gyülölöm magam!!

A következö 4 napban nem ettem, nem aludtam, nem tudtam nem rá gondolni!! Ugy elcsusztam hogy azt mindenki látta rajtam... a szekáloim békén hagytak, a csaj nem emlegetett.a barátaim pedig probáltak segitwni meg minden de azt mondtam nekik hogy ez csak a tini kor, és én pont most megyek keresztül rajta persze még mindig aggodtak értem.

De ami a bizonyos 4 nap után történt...
Bent ültem a szobámban jégkrémet fogyasztva s szomoru zenét halfatva.
De megszolalt a csengö.anya mondta hogy ö nagyon foglalt ugy hogy nyissam ki én.
Nagyon lassan odasétáltam és amit akkor láttam...mintha a szivem összeroppant volna anyi volt bennem az érzelem.és jo értelemben.

Anto ott ált egg csokor szines rozsát szorongatva.tudta hogy ez a kedvencem.
Miközben ott áltunk egymással szemben bocsánatot kért meg minden és ez a pillanat, ez az egész ojan cuki volt megöleltem elkezdtem zokogni és nemtözödve a szomszédokkal megcsokoltam.

Bejött a szobámba velem és elmondott mindent, hogy mr.black látta hogy azota vagyok ojan miota anto elment.ezért beszéltek és mindent elmondott mr.black antonak hogy az ö oráján szakitottam a csajjal meg minden.

Ez volt a legszebb pillanat az életemben.

Sziasztok trutymokáim.meghoztam a 7 fejezetet is.ez igazábol criszröl és az érzelmeirölmszolt.az egesz fejezet egy monolog igazábol xd. Na sziasztok holnap megprobálom hozni a 8 adik fejezetet

Gay Istenek* CrisXanto*/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now