Hoofdstuk3

158 4 1
                                    

•op de foto zie je Liam•
•mensen dit hoofdstuk kan een beetje seksueel zijn, kan je daar niet tegen? Stop met lezen☺️•
•willen jullie please voten en comments als ik iets beter moet doen ofzo?•

~thuis~
ik kleed me om. Ik pak mn joggingsbroek en trui en gooi ze op bed. Ik hoor de deurklink naar beneden gaan. "Liam!?" Zeg ik geschrokken. Tot ik me bedenk dat ik in mn roze lingerie sta. Ik kruip snel achter mijn kast deuren. "S-sorry, ik wist niet dat.." "Nooit van kloppen gehoort?! Sukkel!" Ik zie hem zip kijken. Ik kom van mijn kast vandaan hij heeft me toxh al gezien. " sorry sorry ik ben gewoon een beetje pist, van jou moeder en mijn vader dat ze .." "Ik snap het " onderbreekt hij mij. " je bent bang da mam jou moeder vervangt. Maar geloof me dat doet ze niet" zegt hij lief. "Dankje" zeg ik verlegen " no problem, ik ben tenslotte je bijna broer" zegt hij met een glimlach. "Ik dacht dar dit mijn kamer was" zegt hij vraged. "Eh ik weet nietbwaar jou kamer is we hebben niet echt een andere slaapplaats" zeg ik terwijl ik me omkleed. "Misschien moet ik dan maar hier slapen?" Zegt hij geheimzinnig.

~02:58~
Ik word wakker. Kreunend draai ik me om "hallo prinses" zegt Liam. Ik kreun again. Oja hij was er ook nog, vergeten. " Waarom ben je nog wakker?" Vraag ik. " ik kan niet slapen " zegt hij terwijl hij uit bed stapt. In zn boxer maar nog belangerijker zonder shirt😍, en ik zie jullie denken, Ja hij heeft een sixpack. Hij kijkt me aan "mn sixpack aan het bewonderen?😏" zegt hij geheimzinnig "pff nee hoor" zeg ik ongeloofwaardig

"Wat ga je doen?" Vraag ik terwijl ik ook mn bed uit stap. Hij trekt mn kast open en grijpt naar de la met mn ondergoed. "He! Niet doen" zeg ik lachend en ren naar hem toe. Maar al gou zien ik dat hij mijn kante bh in zn hand heeft "wauw sexy hoor, doe aan" zegt hij " en dan.. " vraag ik bitchi "oke dan help ik je"

hij pakt me vast en duwt me op bed. Ik wilde zeggen dat hij moest stoppen maar zijn lippen zaten al op de mijne gedrukt. Ik voel dat zijn tong omtoestemming vraagt ok naar binnen te gaan ik laat het toe. Hij gaat steets hoger met zijn hand, van mijn middel naar.. Nouja daarboven. Ik vind het fijn. Hij haalt zijn lippen van me af en fluistert "mag ik?" "Ja" zeg ik terug. Hij gaat van me af en trekt me mee. Hij maakt mn bh bandje los en doet hem uit. Hij gooit me weer op bed. En zoent me weer. Hij friemelt aan mijn tepels. Ik vind het fijn hij is zo lief voor me. "Mag ik" vraagt hij "ja" em hij trekt mijn en zijn onderbroek uit. Voor ik het weet glijd 'het' naar binnen. Wat een geweldige nacht.

~08:17~
Ik werd wakker, in zijn armen. Ik was zack totaal vergeten. Ik weet t ik ken Liam 2 dagen maar ik voel iets voor hem. Hij word wakker "hey" zegt hij half kreunend. "Hey" zeg ik glimlachend terug.

" was dit je ehh.. Eerste keer?" Vraagt hij. "Was het zo slecht?😞" vraag ik sip. " nee nee! H-het was de beste seks die ik ooit heb gehad." Zegt hij. Wow dat had ik niet verwacht. " het is mn 2e keer " zeg ik. " oh door wie ben je ontmaagd als ik vragen mag" zegt hij. Ik schrik er een beetje van. " weet ik niet" zeg ik zacht. "Weet je niet?" Zegt hij met een rare blik. " i-ik" " ben je... Verkracht?" Vult hij me aan. Ik knik en al gou stromen de tranen over mijn wangen. "Kom hier" zegt hij terwijl hij zn armen open houd.

~ beneden ~

Ik en liam lopen naar beneden. Er ligt een briefje op tafel 'we zijn een dagje naar amsterdam, eten ligt in de koelkast en geld licht op tafel als jullie iets willen doen. x Fee en asch ( mijn vader ). Ik draai me om en al snel
Zie ik liam in de koelkast graaien. "Dus.. Filmpje ?" Vraagt hij met een boterham in zijn mond. "Sgoed"

~tijdens de film~
"Weetje, ik wil mn arm om je heen leggen maar ik ga niet gapen en dan dat doen snap je? Dus ik vraag t maar." Zegt hij. Ik moet lachen "je bent zo grappig eh" en ik ga dicht tegen hem aan liggen. We kijken de film 'twillight' hij vind dr niks aan dat zie ik ook wel maar ik vind hem gwn zo leuk.. Al 6 keer gezien maarja.

Verder hebben we de heledag een beetje niks lopen doen. Gezoent, gevreën, nog meer gezoend... Meer eigelijk niet.

~19:37~
*tring tring* "ik pak m wel"zeg ik. En loop naar de telefoon toe. "Hallo?. Ja . Ja sgoed. Oke . Doeii." liam kijkt me vragend aan " papa en Fee nemen een hotel zw blijven daar slapen" zeg ik. " ik weet al wat er gaat gebeuren met de twee tortelduifjes" zegt hij geheimzinnig. "Maarja.. Zo vader, zo zoon" zegt hij weer geheimzinnig. " hoe bedoel j.." Hij tilt me op en drukt mijn lippen op die van hem. Hij tilde me op de bank en legde me neer . Hij trok zn shirt uit en zoende me. En de rest kan je zelf wel invullen😏

Fuck, i love himWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu