Hoofdstuk2

128 5 0
                                    

•hier zie je haar haar•

"Schiet op! Ze kunnen er elk moment zijn!" Roept mijn vader van onder aan de trap. "Jahaa! " roep ik geiriteerd. Wacht 'ze'? Alleen zn vriendin toch? Of misschien.. Heeft ze kinderen! Dat zou top zijn hopelijk een meisje. Iets ouder dan mij dan kan ik advies vragen enzo over.. Meisjes dingen.

Ik hoor de deur bel gaan. Snel kijk ik nog even in de spiegel. Ik heb een korte strake witte rok aan. En daar boven een kort licht roze topje, waardoor je een klein lijntje ban mijn buik ziet. Mn haar is gestyld en 2 voorste plukjes zitten los en een paar andere plukjes zitten naar achteren. Mijn schoenen zijn witte hoge gakken met op de hak edelstenen. Oke ik ben klaar.

Ik loop naar beneden en zie daar een vrouw staan. Dat moet Fee zijn. Ik schud haar hand "Sky" ze ik. "Fee" zegt ze lief terug. Ze doet me denken aan mn moeder. Het is een knappe vrouw. Dat was mama ook. Ik schrik op uit mijn gedachten als ik een jongen in een spijkerbroek en witte blouse naar binnen zie komen. "Ho shit" Zeg ik zacht terwijl ik even zijn body scan. "Zei je iets?" Zegt hij met een opgegtrokkenwenkbrauw. "Eh ne- nee" zeg ik een beetje stotterend.

~in de auto~

Stilte.. Pure stilte, ongemakkelijk dit. Denk ik in me zelf. "Luister.." Zegt papa. "Ik en Fee zijn al wat langer bij elkaar dan jullie weten. " "ja, we zijn al ruim 3 maanden samen en we willen het graag samen proberen." Maakt Fee af. "Dus.. Wat willen jullie zeggen" vraagt Liam (de lekkere jongen). "We gaan een tijdje samen wonen" zegt mijn vader. " ja, ik en Liam trekken een weekje of 3 bij jullie in. Of langer, als het goed gaat." Maakt Fee weer af.
Ik zeg niks. Ik moet er ff aan wennen. Het idee dat ze mn moeders plek.. Nee dat kan niet! Niemand neemt haar plek in! Nooit.

~in het restautant~

"Ik ga even kijken waar het eten blijft" zegt Fee na ruim een half uur te hebben gewacht op alleeen al het voor gerecht. "Ik loop wel met je mee" zegt papa. En ze laten ons achter

"Dus, jij ben mn nieuwe zusje" zegt Liam. Ik moet lachen " komt er wel op neer ja " zeg ik terwijl ik bedenk dat dat een stom antwoord was. "Je bent geen lelijk zusje" zegt hij. " ehm dankje☺️" ik schrok een beetje van wat hij zei. Maar het voelde wel fijn. Hij is leuk, maar wel mn toekomstige broer.

Fuck, i love himWhere stories live. Discover now