Date

362 26 5
                                    

"Oi, tsau, sa ka siin." sõnas see poiss.
"Mida sa siin teed?" küsisin poisilt.
"Reisil olen, duh. Mida sa siin teed?" vastas ja küsis ta.
"Reisil nagu sinagi." vastasin.
"Sa oled ilus." sõnas ta järsku.
"Aitäh ma arvan, sa oled ka ilusamaks muutunud selle ajaga kus ma sind teadnud olen." sõnasin.
"Aitäh." vastas ta, "see on minu korrus." sõnas ta oma korrusele jõudes, mis oli 33.
Ta tegi mulle kalli, ma kallistasin teda vastu ka, ma ei tea miks.

Ralf oli aasta alguses nohik, ta praegu ka nohik ilmselt. Aga ta vist meeldib mulle natuke. Sest aasta alguses oli ta rohkem nohik kui praegu. Ning ta hakkab vaikselt badimaks muutuma.

Kui minu korrus kätte jõudis läksin ma liftist välja ning seadsin oma sammud meie sviidi poole. Libistasin oma kaardi ukse küljes olevast lukust läbi ning avasin ukse.

Esikus võtsin jalanõud jalast ja suundusin elutuppa.

Kuna kedagi siin ei olnud, või noh praegu tundub, et ei ole siis ma otsustasin kõlaritest muusikat kuulata. Mõne aja pärast koputas keegi uksele. Läksin avama ning seal seisis üks teenindajatest.

"Tervist!" sõnasin. "Tervist, kas te palun võiksite muusika vaiksemaks keerata, see häirib teie naabreid?" lausus see teenindaja. "Ja, ikka." sõnasin vastu. "Kena päeva jätku!" ütles see teenindaja ära minnes. "Teile ka!" sõnasin.

(Kogu see vestlus oli muidugi inglise keeles, aga ma ei kirjutanud siia seda inglise keeles, sest äkki keegi lugejatest ei saa inglise keelest aru.)

Ma siis keerasin muusika üldse kinni, sest ma tahtsin oma toas asju veel korrastada ja see vaiksem muusika poleks sinna kostunud.

Seega suundusin oma tuppa ja pakkisin oma kohvri lahti, sest ma polnud seda ikka veel teinud, panin kõik riided kappi ning sahtlitesse, ka uued riided.

Kuna oli juba suhteliselt hilja, siis ma tegin endale smuuti õhtusöögiks. Ja kuna ma otsustasin oma toas filmi vaadata, siis võtsin ka snäkke.

Võtsin siis oma toa teleka puldi kätte ning sirvisin filme mis seal valikus olid. Nägin ühte filmi mille nimi oli "Süü on tähtedel"("The fault in our stars") ning otsustasin seda vaadata.

Pärast filmi oli kell juba nii palju, et ma pidin magama minema. Kuna ma saatsin filmi ajal "head ööd" snapi ära, siis ma ei pidanud seda enam saatma.

*Hommik*22.12.19*

Hommikusöögiks sõin krõbinaid, peale sööki läksin oma tuppa. Seal nägin, et mu telefoni on teade tulnud.

Ralf: Hei! Kuule, sa õhtu poole oled vaba?

Mina: Heips! Ma arvan küll.

Ralf: Väga hea, tule kell 6 alla fuajeesse. Oleks tore kui veidi pidulikumalt riides oleksid. ;)

Mina: Oke, saab tehtud. :)

See on küll kahtlane, kas ma meeldin talle, või ta tahab lihtsalt sõbrad olla.

Aga nüüd ma pean päevaks tegevust leidma. Kõigepealt ma vaatan filmi, ma arvan.

Sirvisin siis jälle filmi kava. Huvi äratas üks film nimega "Kolm sammu sinuni"("Five feet apart") seega ma vaatasin seda.

Täiesti pekkis kui kurb see film oli, ma nutsin reaalselt pool filmi.

Kuna ma lähen õhtul Ralfiga välja ning mu nägu nutetud seega ma läksin pessu.

Pärast pesu panin aluspesu ja suure t-särgi vannitoas selga. Edasi läksin oma tuppa. Avasin oma riidekapi ning vaatasin mida välja minnes selga panna.

Popular Girl [eesti keeles][LÕPETATUD] Where stories live. Discover now