. 18 .

511 57 54
                                    

Selam umarım beni unutmamışsınızdır

Son kez kendine aynadan baktı. Siyah yırtık kotunun üzerine gömleğini giymişti. Siyah saçları uzun zamandır kestirmediği için önüne geliyordu. Saçlarını tarayıp şekil vermesinin ardından. Pahalı parfümünü sıktı. Hazır olduğunu anladığında. Koridorun sonundaki merdivenleri indi
"jungkook"
Bayan jeon in sesini duyunca hemen o tarafa döndü.
"Efendim anne"
Annesi iyice yanına yaklaşıp önüne gelen saçını arkaya attı.
"Bugünkü yakışıklılığınızı neye borçluyuz" samimice güldü
"Yoksa biriyle randevun mu var" bayan jeon oğlunu çok iyi tanıyordu. Başıyla annesini onaylanmasının ardından ona "seni seviyorum diyerek evden çıktı kapının önünde duran korumaların kapıyı açmasının ardından arabaya bindi.

Gösterişli büyük evin önünde durduğunda arabadan indi.
" Sizi aradığımda burada olun " karşısındaki adamın bişey söylemesini beklemeden eve girdi. Kapıyı evin çalışanı açtı. Sarı saçlı kadın gülümseyerek jungkook'a baktı
" Hoş geldiniz efendim Taehyung beyin arkadaşı mısınız?" başını salladıktan sonra tekrardan jungkook 'a döndü" isminiz neydi"
"hoseok"
"siz burada bekleyin hemen dönerim"
Yaklaşık 2 dakika sonra kadın tekrardan kapıyı açtı.
"buyurun efendim, Taehyung beyin odası en yukarı katta solda. Kendisi sizi odasında bekliyor. Merdivenleri çıktı Taehyung' un odasına geldiğinde son kez saçlarını düzeltip içeri girdi.
Taehyung önündeki bilgisiyara bakarak konuştu
" Hoşgeldin hos-"Gözleri jungkook'u bulması ile kaşlarını çattı ve hızlıca ayağa kalktı.
" Neden geldin "
Jungkook Taehyung'un yanına kadar geldi gözleri gözlerini bulduğunda tatlı olduğunu bildiği sesi ile konuştu.
" Beni özlediğini düşündüm" elleri yavaşça Taehyung'un göğsüne çıktı. Yavaşça beline kadar elini gezdirdi.
Bu yaptığı ile Taehyung kısa bir kahkaha attı. Oraya gitme amacı Taehyung'u baştan çıkarmaktı ve yapıyordu.
"Demek seni özlediğimi düşünüyorsun" jungkook'a göre daha kalın çıkan sesi ile konuştu Taehyung.
"Özlemedin mi" ellerini Taehyung'un tshirt üne koydu ve çıkardı. Çıplak esmer göğsünü gördüğünde daha fazlasını istediğini anladı. Taehyung ise Jungkook'a istediğini vermekte kararlıydı.

Hoseok kendine özenle hazırladığı kahvaltısını yapıyor bir yandan da Taehyung'a yapacağı sürprizi düşünüyordu. Sonuçta bugün sevgilisinin doğum günüydü. Onu mutlu etmek istiyordu. Saat geç olduğu için hızlıca yemeğini yedi. Güzel kıyafetlerini giydi ardından pasta almak için en yakın pastaneye gitti. Taehyung'un çilek sevdiğini biliyordu bu yüzden çilekli pastayı seçmişti. İki kişi olacakları için çok büyük almamıştı.
Ardından Pastaneden çıktı. Hediye almazsa ayıp olacağını düşenerek markalı ürünlerin olduğu bir mağazaya girdi. Uzun süre baktıktan sonra gözüne kestirdiği gömleği aldı.
Ve Taehyung'un evine gitmek için yürümeye başladı.

Yoonginin aklı hala karışıktı. Onları görmüştü Jeonkook Taehyung'u öpmüştü ama Taehyung bu durumdan çok hoşnut görünüyordu. Taehyung'u hiç bir zaman sevmemişti ve Hoseok'u üzeceği düşüncesi kalbini acıtıyordu. En iyisi gidip Taehyung'a hesap sormak diye düşündü. Dolabından ilk bulduğu şeyi giyip hızlıca Taehyung'un evine gitti.

Evin önünde geldi ve kapıyı çaldı. Kapıyı bayan kim açmıştı. Hoseok'u tanıdığı için hemen eve almıştı. Hoseok yapacağı sürprizden bahsetti Taehyung odasındayken pastayı çıkarttı üzerinde 19 yazan mumları yaktı ve eline aldı. Pastanın düşmemesine özen göstererek merdivenleri Çıktı. Tekrar gelen kapı sesi ile başını o yana çevirmeye çalıştı ama zaten dar olan merdivenlerden pasta ile çıkmak zor olduğu için arkasına dönemdi. Nihayet Taehyung'un odasına geldiğinde hızlıca kapıyı açtı. Gördüğü şey  iliklerine kadar titremesini sağlamış ve elindeki çilekli pasta yere düşmüştü.

Yoongi ise tüm bu ana şahit oluyordu

Yaşasın ekşıın
Bu arada yeni fice başlayacağım sope olucak büyük ihtimalle.

Taehyung baştan beri aklımda kötü karakterdi. Başlarda iyi davranması aklınızı karıştırmış olabilir şu şekilde açıklıyım
Taehyung hiç bir zaman hoseok'u sevmiyor sadece Yoonginin hoseok'o olan hislerini anlıyor ve onu üzmek için yapıyor herşeyi. Hoseok'u kullanıyor yani.

Umarım beğenmişsinizdir.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
~OPPOSİTE LOVE ~ ( SOPE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin