🍁4.BÖLÜM - Seni Ararım🍁

1K 96 232
                                    

4

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

4.Bölüm:"Güneşe Yıldızlara Sorar, Seni Ararım.."

"Her gördüğümde içimi ısıtan sen,  sakın üşüme.
Eğer sen üşürsen ben de üşürüm, Aydeniz...🌹"

🍁🍁🍁


(4 GÜN SONRA)

  Gözlerimi araladığımda saat 6.18'di. Normalde daha geç kalkardım. Daha çok vakit olduğuna göre gidip duşa girdim, çıktığımda uykum gitmiş, ben rahatlamıştım. Annem az sonra kalkacaktı. Bu sefer yatsın dinlensin diye kahvaltıyı ben hazırladım. Sonra tam kalkmaya hazırlanan annemin yanına gidip yanağından öptüm.

"Anneciğim sen geri yat hadi, kalkmana gerek yok. Kahvaltıyı hazırladım ben."

Gülümsedi.

"Sağ ol kızım." dedikten sonra geri yattı ve gözlerini kapattı.

Ben de Masal'ı kaldırmak için odamıza girdim. Masal'ın yanına oturdum ve siyah düz saçlarını okşadım. Sonra yavaş ve yumuşak bir sesle konuşmaya başladım,

"Masal. Uyan hadi. Uyan kardeşim, okul vakti geldi. Kahvaltı yapacağız."

Ben onunla böyle tatlı tatlı, güzel güzel konuşup saçını okşarken o bana sırtını döndü ve "Uf abla, bir git şuradan"
dedi. Şok oldum resmen. Hanımefendiye iyilik de yaramıyor!

"Aman iyi be! Güzelce kaldırayım dedim şu yaptığına bak, yüzsüz! Bak Masal, 5 dakika sonra tekrar geleceğim. Geldiğimde eğer hâlâ yatmaya devam ediyor olursan, bulduğum herhangi bir temizlik bezini ıslatıp yüzüne sürerim!"

"Vay be! Tehdite gel anam."

Uf bu kız beni delirtecekti bu gidişle. Mutfağa gidip kahvaltımı yaptım. Onu falan bekleyecek halim yoktu herhalde. Üzerimi değiştirmek için tekrar odaya girdiğimde Masal'ın hâlâ yattığını gördüm. Demek tehditim işe yaramamıştı. Ama ben tehtit etmeyi biliyorsam yapmayı da bilirdim.

"Bunu sen istedin Masal. Az sonra olacaklardan ben sorumlu değilim, seni düzgün bir şekilde uyarmıştım vaktinde."

Masal uyuduğu için beni duymamıştı büyük ihtimalle. Ama dediğimi yapacaktım. Beni ciddiye almamak neymiş görecekti birazdan. Her gün onu uyandırmak için kırk takla atıyordum resmen. Nedir benim bu kardeşimden çektiklerim?!

Banyoya doğru ilerledim. İçeri girince temizlik dolabından bezlerin bulunduğu çekmeceyi açtım. Hadi yine çok insaflı davrandım da aralarından en temiz olan bezi seçtim. Ne insaf ama!

Musluğu açıp buz gibi suyun bezi ıslatmasını bekledim. O esnada bir yandan filmlerde gördüğüm kötü  gülüşünü sergiliyor, bir yandan da ellerimi birbirine sürterek ovuşturuyordum. Kork benden Masal! 

● AYDENİZ ● !TAMAMLANDI!Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ