53.Bölüm

107K 4.3K 1.2K
                                    

!Bitirmiyorum,ara da vermiyorum,devam ediyorum!Ama çokta uzun sürmeyebilir ve birkaç bölüm yazdıktan sonra yeni bir hikayeye başlayabilirim,o da mizah olacak merak etmeyin ;)

*~*

15 tatildeyiz.Harıl harıl test çözüyorum.Ben ben değilim.Nööaaağ!Hiç elime test kitabı alıp,çözmemiş ben,şimdi x lerle onlar bunlarla uğraşıyorum.Hayatım sınav olmuş.

Ben test kitaplarının içinde boğulmuş bir durumdayken,telefonum çaldı.Test kitaplarını fırlattım ve yatağa uçtum.

"Batutatitişoşmişkokom(oduncuğum) arıyor...

"Alo?"

"Sınav mağduru sevgilim nasılmış diye aramıştım ahaha?"diye gülünce gülümseyerek ofladım.

"Bok gibiyim,ölüyorum Batuhaan!Heryer test kitaplarıyla dolu,x'lerle,y'lerle!Bak telefonumu x gibi gördüm,rüyalarıma x'ler girdi,duvarlarda Matematik Soru Bankası yazıyor lan ağağa!"

"Bugün kendine zaman ayır lan,hadi hazırlan bir şeyler yapalım."

Tbe allm çk tvbe .s

"Tamam,iki saate falan hazır olurum."

"İki saat mi?Yuh!"

"Hadi bay bay oduncuğum.Görüşürüz!"diyerek telefonu kapattım.Testlerden kafamı kaldıramayacak kadar inekleştiğim için,çişe bile gidemez olmuştum.Saçlarımdaki yağları böyle çıkarsanız,halis mulis 20 l ayçiçek yağı sadece 10 lira!diye satılır yeminlen.Valla kendimden iğrendim,pasaklı phen,pisim ben.

Banyoya koşarken,abim seslendi.

"Hoo inek!Sen çıkar mıydın lan odandan?"

Arkamı döndüm ve sertçe abime baktım.Abim bakışımdan korkmuş olmali ki,arkasını dönüp,ayakları götüne çarpa çarpa koştu.Good bye!

Banyoya girince,aynaya baktım ve çığlık attım.Bu halim ne?Yuh lan!Saçlarımın her tarafı yüzüme yapışmış,dudaklarım kupkuru,bembeyaz,tenim soluk,göz altlarım mor.Ölünün yanına koy beni,valla ayırt edemezler.

Bu halimi beynim çekti ve banyo yapıp,insana benzeyeceğim zaman çıkarmayı beklemeye başladı.Ovv shit!Beynimin ne yaptığını biliyorum.

Duşa girdim ve bir saat kaldım.

Duştan çıkıp,giyindim ve zor bela saçlarımı taradım.Kuruttuktan sonra,saçlarıma şaşkîn br şekilde baktım.Saçımla birlikte yüzüme bir nur indi Allah'ım!

Az makyaj yaptıktan sonra,telefonumu elime aldım ve aşağı indim.Kimseye haber vermeden kabanımı giyip,evden dışarı çıktım.

*~*

"Kim ooo?"

Diyafondan ses gelince sessiz sessiz gülmeye başladık.Zile üç kez daha bastım.

"Kim ooo?"diye cırtladı kadın.

"Benim ben!Hüloooo!"

Diyafondan cızırtılı sesler çıktı.Sırıtarak siteden çıktık.Eed,Batuhan beni eğlendirmeye çalışıyor.

"Ve şimdiiii..."dedi siteden çıktığımızda.Telefonunu çıkardı ve 12-13 yaşlarında olan bir kıza gülümsedi.Kız Batuhan'a baktı ve yanındaki arkadaşlarına fısıldadı.Diğerleri şaşkınlıkla bakarken,bende gözlerimi kısarak baktım.

Küçücük çocukları bile kıskandım.Tamam çokta kuçük değiller de...Neyse.

Kızların yanına ilerledik.Batuhan yeni Iphone 6'sını(!)kıza uzattı.

HapşırıkWhere stories live. Discover now