64.Bölüm

71.1K 2.2K 2.1K
                                    

Sea.

Mültü:  Çağla osoasksj

İlk önce size bir şey demek istiyorum sksksk Ben Vini Uehara'yı eskisi kadar sevmiyorum vee kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum,tek Vini'den dolayı değil. Sıkıldım aynı addan kddk Sorun sende değil,bende Vini. Neyseö. İşte ben müko şeyler de bulamıyorum. Yardım edin lddk Belki değistirmem tanımaz kimse falan jfksqj Bilmiyom neyse. Daha bölüm başlamadan bin tane şey yazıyorum olum. Beni bırakın ben 2000 kelime yazarım hatta daha fazla. Bi gün öyle bi bölüm mü yazsam acaba? Ya da buraya şimdi yazsam olur mu? Yazsam okunmaz belki üşenenler direk bi kaç sayfa ilerlesin ossjsj

Şimdi arkadaşlar ne anlatsam bilemedim en iyisi ben bölüme geçeyim. Böyle mal mal yazdığım şeyleri okumak istiyörsanız eğer, yoruma yazın ona göre yazarım bi şeyler paowiwwiqowiwkw Canım çok fena mal mal şeyler yazmak istedi şuan farkındasınizdir da uzattım da uzattım vovvovovovivovov. -_-

Final değil bu bölüm. Daha sonralarda olacak sanırsam ksksk  Bilmiyorum bohta çıkabilir

İyi okumalar osoaowowwowoowk

*~*

-Yaklaşık 2 ay falan sonra -yani okulların açılacağı zaman. Okulların açılmasından 1 gün önce. Şimdi Üniversiteliler de 28 Eylül'de mi başlayacak yoksa 14 Eylül'de mi bilmiyorum ama yani işte ikisinden birisi ossodododidoddo-Bir Not Daha:"Ben bu yerleri okulların açılmasına 1-2 ay varken yazdım yani yaklaşık 2 ay sonra yazisına takılmayın. Bunu yazacağına o yeri silip doğrusu yazsaydın diye düsunebilirsiniz ama iki hafta kaldığını yazmak acı veriyor. Simdi yazmıs oldum ama odkdkd-

-

Hani her zaman yeni bir okula başladığında bir heyecan olur, elin ayağına dolaşır ya. Tam onu yaşıyordum şuan. Bu bambaşka bir şey. Üniversite bambaşka. Ya şimdi olgunlaşmaya başlıyor ya insan biraz. Hüzünleniyorum ya. Ne güzel ergen ergen geziniyordum ben. Hala da öyleyim inşallah bir değişiklik olmaz ama, illa ki o ortama girdin mi bir farklılık olur diye düşünüyorum. Belki arkadaşlarınla aranda sorunlar olur, belki sevgilinle ayrılırsın. Farklı farklı nedenler... Olgunlaştığın için bir şeylerin farkına varırsın belki. Ya da her şey eski düzeninde olur.

Böyle şeyler düşünmeye başlamıştım. Hep kara kara düşüncelere dalıyordum. Ya biraz relax olayım diyorum, bir rahat olamıyorum. Neden böyle oldum ki ben?

Bugün 'okul alışverişi' yapacaktım. Her şeyi son güne bırakan biri olarak tabiiki de bunu da son gün yapıyordum. Eminim ki çoğu kişi de böyle yapıyordur. Daha önceden alırsan, onu her gördüğünde daha bir strese kapılırsın bence. 'Ayy okul başlayacak az kaldı' falan diye düşünürsün. Hoş, tabii bunu her zaman düşünüyoruz ama ne bileyim. Şuan malca şeyler düşündüğümün farkındayım. Takmayın.

Öylesine bir şeyler giydikten sonra Çağla'yı aradım. Onunla birlikte alışveriş yapacaktık zaten. Birde serbest giyineceğimiz için, bir sürü mağaza da dolaşacaktık.

Şimdi düşündüm de, keşke alışverişi son güne bırakmasaydım.

*~*

İlk önce yorulmadan, önemli olan şeyleri almaya karar vermiştik. Bilirsiniz,defter falan. Ama şimdi Üniversite'de de-film,dizilerden gördüğüm kadarıyla- hep, kitap,kalem vs. şeyleri ellerinde taşıyorlar. Ne yapacağımı, ne alacağımı da pek bilmiyorum doğrusu. Neyse. Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete. Haydi bismillah, öylesine bir şeyler almaya başlayalım o zaman.

Bir uçlu kalem, bir tane kurşun kalem, silgi ve renkli kalemler. Bir de sade, siyah bir kalem kutu aldım. Şuan çok stresliyim. Neden böyleyim bilmiyorum. Keşke hep liseye gitseydim bu ne?

HapşırıkWhere stories live. Discover now