41.Bölüm

164K 5.6K 1.1K
                                    

Off çook kararsız kaldım canlarım yaaa.

Bu arada yine telden yazıyorum,yazim yanlislari olabiler..

Neyse iyi okumaalar...

<•>•<•>•<•>

Sabah büyük bir gürültü,çığlık ve tepinme sesleri duydum ve Ya Allah Bismillah diyerek hayata gôzlerimi açtım.Gizem yatakta tepiniyor,çığlık atıyor,bangır bangır şarkı söylüyordu.

"Allah senin belanı vermesin Gizeeem!Bu ne gürültüdür lan?Ne oldu?"diye bağırdım.Gizem bir iki kere öksürdü,boğazını temizledi ve yüzündeki saçları çektikten sonra gözlerini bana dikti.He dikti valla,iki gün sonra da dikişler alınacakmış.Haha,anladınız mı?

"Kanka.Laaan!Puahaha!"diye bir kahkaha patlattı.Anlamayan gözlerle ona baktım.

"Söyle Gizeem.Okul mu kapandı ne oldu?"diye sordum ve okulun kapanmasıyla ilgili hayaller kurdum.

"Okul yıkılıyooor!"deyince büyük,koskocaman bir çığlık attım.

"Valla de?Allah'ım hayallerim gerçek oluyor!Dualarımı kabul ettin Allah'ım.Bak söz bu gün hiç küfür etmicem,terbiyeli olup,insanlara yardım edicem."Dedim ve ellerimi tavana doğru kaldırdım ve diz çöktüm.

"Allah'ıım seni çook seviyorum!"dedim.

"Amaaa..."dedi Gizem.Kaşlarımı çatıp,ona baktım.

"Ama ne?" Diye sordum ve ellerimi indirdim.

"Bir hafta sonra başka okula gidicez.Ve bu okul...Düşman olduğumuz okul!"diye çığırınca yerden kalktım.

"Ne?Oleeey!Macera yaşarız işte oluum.Ezeriz geçeriz yıkarız dökeriz lan biz onlarıı!Valla bak orada bir Tuana salağı vardı ya,bir de çetesi.Bizim kızları toplar,yemekhanede olay çıkarırız laaan!"diye bağırdım.Neden düşman olduğumuzu da söyleyeyim.Okul turnuvaları.Salaklar,onlarla iki kere basketbol maçı oynadık.Kızlarla ilk yaptık ve takımda benle Gizem'de vardı ama boyum hala kısa ühüü.Hala beni nasıl bu boyla aldılar bilmiorum.Kesin güzel top çalıp,asist yapabiliyorum diye aldılar.Gizem'in de 1.75 falan,yanında çocuğu gibi duruyorum.Her neyse,erkeklerde de kızlarda da yendik.Onlarda dediler işte hakem sizi tutuyordu da,hile yaptınızda ettinizde,hem laf,hemde dövüşmeli bir kavga yaptık.Tabii ben kavga varsa,oradayım abi,ben olmazsam olmaz.Bu Tuanalarla kavga ettiydik.Erkeklerde o okuldaki erkeklerle kavga etti falan.Kazanan yine biz olduk,ne yapalım ne edelim,biz daha güçlüyüz.Bu kadaar.

"He valla.Laan!Şu bir hafta çabuk geçmesin ama geçsin."dedi Gizem.Hızlıca kafa salladım.

"Ee?Bugün okulda yok.Gezelim tozalım eğlenelim Gizeeem!"

"Ee evet ama sen terbiyeli olacan,küfür yok,yardımseverlik var."deyince ofladım.

"Evet.Bunu yerine getirmeliyim.İmanlı bir kızım ben.Hem sevap işlemiş olurum be!"dedim ve aklıma gelen soruyla Gizem'e döndüm."Sen bu okulun yıkıldığını kimden öğrendin?"diye sordum.

"Çağla'nın evinin karşısı okul ya,o söyledi.Valla yazık kıza,yaz tatilinde bile okulla karşılaşmıştır her dışarı çıktığında."dedi Gizem.

"Hee tamam.Hadi kanka.Çağla'yı,Hüma'yı ve Gözde'yi çağırıp,bir kafeye gidelim ve bunu bir şeyler yiyerek kutlayalım.Yok dur dur!Kafe değil,Burger!"deyince Gizem sırıtıp,eline telefonu aldı ve toplu mesaj gönderdi.Gönderdikten sonra telefonunu cebine attı ve 'tamamdır'dedi.Gülümsedim.

<•>•<•>•<•>•<•>

Burger'a girdiğimizde cam kenarında,bize el sallayıp 32 diş sırıtan Çağla,Hüma ve Gözde'yi görüp,bizde el salladık ve masaya ilerledik.Masaya eğilip,elimi yumruk yapıp,masaya sertçe vurdum.

HapşırıkWhere stories live. Discover now