Capitolul 13

179 58 2
                                    



Cu ochii încă închiși aștept contactul cu pământul, simt cum sunt prinsă in căderea mea liberă de doua brate puternice care ma prind de talie.

Deschid ochii incet încercând sa îmi dau seama cine este persoana care ma prins. Insa imediat ce deschid ochii simt cum ceva îmi este pus la nas și un miros greu se simte, privirea mi se încețoșeaza tragandu-ma într-un abis negru și singurul lucru pe care mi-l amintesc este ca in încercarea mea disperata de a scapa din mâinile necunoscutului scot un țipat ascuțit.

După care negru... Nu știu cât timp a trecut. Nu știu ce sa întâmplat și ceva îmi spune ca nici nu vreau sa ma trezesc in momentul asta.

***

Urechile îmi țiuie și o durere arsurzitoare parca îmi străpunge capul. Îmi deschid ochii cu greu și incerc sa îmi dau seama unde mama naibii ma aflu.


Sunt legată de un scaun intr-o camera întunecată. Mirosul este unul închis de mucegai și...sânge?!
De unde știu eu cum miroase sângele?! N-am habar dar sunt sigura ca asta este un miros greu de sânge și cred ca in orice clipa voi scapa de tot ce am mâncat aseară...sau ieri?

De cât timp sunt aici? Ce naibii sa întâmplat? De cine m-am lovit in grădina? Oare mi sa observat lipsa? Oare ma caută cineva? Oare Raymond și-a dat seama ca am dispărut și ma caută? De dracu se întâmpla aici?!


Gata! Știu! Mi sa aprins un beculeț! Raymond! Antrenamentele! Puterile! Am puteri! Pot face-o vraja și gata! Ii rămân datoare lui Ray-Ray ca ma înnebunit cu antrenamentele.

Fix in momentul când ma pregăteam sa îmi folosesc puterile pentru a ma elibera, se aude scârțâitul unei uși și o lumina vine din direcția ei, care acum era larg deschisă.

O silueta masculină de apropie de mine și imediat un râset isteric se aude din gura bărbatului:

...:– Te-ai trezit insfarsit printeso? spune punând accent pe ultimul cuvant pe care îl pronunța cu sila.

– Cine ești și ce vrei de la mine?

...:–Ho,ho...printesica, are glas.

– Dacă îmi mai spui odată așa te zbor de toți pereți, imbecilule.

In următoarea clipa palma lui face contact cu obrazul meu suficient de tare încât sa îmi spargă buza, gustul metalic al sângelui făcându-și simțită numaidecât prezenta.

Scoate un pistol de la spate și îl îndreaptat spre tampletele. Țeava rece a pistolului este presata dureros pe una din tâmplele mele. Serios?! Pistol?! Official bărbatul asta a întreg pe lista mea neagra.

– Se pare ca ne-am trezit cu tupeu azi, spun începând sa rad mai mult sădic,sa vedem cine pe cine gorila.

...:– Ooo..dar ce pisicuța periculoasa avem noi aici. Nu uita cine este legat de scaun in momentul asta și mai poarta și fusta, sa nu mai spun ca are un pistol la cap.

Gata mi-a sărit țandăra, in momentul asta el crede ca dacă sunt fata nu îl pot învinge, ha se vede ca nu știe cu cine se pune.
Nu am eu puterile dezghețate dar l-am învins pe Raymond și încă nu știu cati dintre cei mai buni luptători ai lui, cred ca ma descurc și cu un struț fricos care se crede mare și tare doar pentru ca sunt legată de un scaun și sunt femeie.

– Îmi pare rau sa te amăgesc, dar cred ca vrei sa îți reamintesc ca printesica asta este viitoarea regina și nu uitam de puterile pe care le deține.

In trei timpi și doua mișcări sunt in picioare in fata lui, pistolul ii zboară in cealalta parte a camerei și îl privesc de parca as vrea să-l radiez de pe fata pământului.

Regina PlanetelorWhere stories live. Discover now