:10:

1K 74 98
                                    

După convorbirea sa cu Jimin, roșcatul a plecat înspre camera celui mic

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

După convorbirea sa cu Jimin, roșcatul a plecat înspre camera celui mic.

Hoseok bate de trei ori în ușă, iar atunci când nu aude nici un răspuns deschide încet ușa. În fața lui, un mic blond, doarme liniștit cu degetul în gură, îmbrăcat într-o pijama cu urechi de pisicuță, iar în picioare purta ciorapi roz pufoși. Probabil era obosit. Oh, și ce l-ar mai lua acum (știți voi la ce mă refer, doar că nu vreau să spun cuvântul ăla lol), doar că cel mic nu era pregătit. Mereu a avut un fetish pentru inocența celui mic, pentru ciorapii lui pufoși și șorții care îi accentuează toate curbele corpului. Seokjin l-ar ucide.

Roșcat se îndreaptă ca hibnotizat spre cel mic, îi atinge ușor picioarele, apoi îi mângâie ușor fundul, ajungând la spinare, apoi în părul blondului, mângâindu-i scalpul. Apoi... Apoi buzele, ugh, buzele alea mici și roșii, mușcate de atâtea ori, dulci—atât de dulci, le-ar înfuleca. Poate suna ca un psihopat, dar e obsedat de cât mic arăta blondul lângă el.

Când Yoongi simte că cineva îl atinge, deschide ochii ușor. Nu era obișnui să fie atins atât de mult, da, Seokjin și Namjoon mereu îl alintau jucându-se cu părul său, cumpărându-i chestii drăguțe și oferindu-i pupicuri oe obraz, însă nu se simțea așa. Cineva i-a atins fundul... asta e o problemă majoră. Dacă Yoonie cel mare era acum, avea să-l ucidă pe roșcat.

-Ce faci? Înteeabă neutru blondul, iar atunci Hoseok a știut că a dat-o-n bară rău de tot, pentrucă în fața lui nu era micul Yoonie, era Yoongi, și nu era simplul Yoongi, era un blond tăcut, cu ochii lipsiți de strălucire ce o avea cu câteva ore în urmă. Roșcatul era speriat, foarte speriat.

-Yoo-Yoongi, hai să vorbim despre asta, vrei, putem înțelege ce vrem și— Hoseok chiar era speriat, poate nu părea o mare problemă faptul că l-a atins, însă era. Vedeți voi, poți să-l atingi pe Yoongi unde dorești, atât timp cât îți ceri permisiunea, pe când pe Yoonie, poți să-l atingi când vrei, unde vrei, doar dacă îi place.

-Oh dar de ce te-ai oprit, mie îmi plăcea, mornăie blondul făcând un botic. Iar ăsta nu e singurul lucru care l-a șocat pe roșcat, blondul i-a luat mâna și i-a pus-o îl păr, mornăind un "Masează".

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
𝑳𝒊𝒌𝒆 𝒔𝒖𝒈𝒂𝒓! [𝒀𝑶𝑶𝑵𝑺𝑬𝑶𝑲] 𝑳𝒊𝑻𝒕𝑳𝒆 𝑺𝒑𝑨𝒄𝑬Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum