:7:

1.2K 93 35
                                    

-Deci, Jung

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Deci, Jung... Ce mai faci, calule? Întreabă cel mic cu un rânjet cât casa.

-Uite-l măi! Cât de dor mi-a fost de tine, țestoaso! Spune pe un ton tare roșcatul, zâmbind larg și apucându-i obrajii celui blond.

Yoongi a lovit încet, dar aspru, mâinile celui mare și apoi și-a aplecat capul, pentru ca obrajii săi roșii să nu se vadă.

-Yoon', poate vrei să pari tu un nesimțit, și uneori chiar ești, însă acolo, în tine, în inima ta mică, se ascunde o fiară care abia așteaptă să fie îmblânzită de cineva, iar eu mă ofer să fiu acel cineva. Mă ofer să transform acel lup fioros în cea mai ascultătoare pisică. Șoptește cel mare în urechea blondului, făcând ca obrajii celui mic să se îmbujoreze mai tare —dacă asta era posibil—.

-Yaaaaa! Stigă tare cel mic și se ridică rapid, fugind spre camera sa. Jung, ești un nesimțit! Strigă în timp că trântește tare ușa.

Ajuns în camera sa și închizând ușa, cel mic strânge clanța în mâna sa stângă și se lasă ușor jos, chichote ieșind din gurița sa.
-Ohhh, Hoseokieeeee! Hițăie tare.

Da, cel mic era un copil chiar și când era în big space. Dar hey, lui îi place, ăsta-i el, deci nu-l judecați.

Nu e mic, e foarte mic!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Nu e mic, e foarte mic!

Doamne îmi pare atât de rău! Sunt foarte ocupată în ultima vreme, deci încerc să vă dau câte ceva când reușesc.

Ce faceți?

Cum vă simțiți?

Ce părere aveți de carte până acum?

Ce idei îni mai puteți propune, le pun în aplicare pe toate.

Mâncați?






















princess_bi

𝑳𝒊𝒌𝒆 𝒔𝒖𝒈𝒂𝒓! [𝒀𝑶𝑶𝑵𝑺𝑬𝑶𝑲] 𝑳𝒊𝑻𝒕𝑳𝒆 𝑺𝒑𝑨𝒄𝑬Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum