28

385 24 0
                                    

(😏)

~Sasuke~

Mindenki azt gondolja, hogy milyen jó nekem, hogy ilyen népszerű vagyok meg hasonlók. " SaSuKeeeee" " De jól nézel kiiiii!" "Lehetek a barátnőd?" "Kyaaaaaa!!! Itt van Sasuke-kuuun"
Ebből már elegem van! Az emberek miért a külső alapján ítélik meg az embereket? Nevetséges. Ha valaki megnézné a lelkemet nagyítóval nem látna mást, mint egy óriási fekete lyukat. De komolyan. Belül kicsit furcsa vagyok. Van egy olyan énem amit csak kevesen tudnak. Biszex vagyok. Igaz eddig csak egy fiúval voltam együtt de hamar dobott. És pár nappal azután az egész suli tudta. Akkor már mindenki leszarta a "tökéletes" külsőmet. Akkor már undorodtak a belsőmtől. Milyen érdekes. Addig szekáltak amíg át kellet íratkozzak egy más suliba a város másik végén ahol senki nem ismer. Azóta nem nagyon bízok senkiben. Próbálok mostmár egy rendes barátnőt keresni de elég nehéz, hogy a sok ribanc mind az árnyékomban vannak.. Valami olyan lányt keresek aki cseppet sem átlagos. De eléggé nehéz manapság olyant találni. A sok tiniribanc mögött teljesen eltűnnek.
De pár napja azt hiszem megtaláltam akit kerestem. Lehet, hogy most egy idiótának gondoltok de igen.. beleszerettem Hanji Zoeba.

( Tudom .. ez eléggé köcsögség volt részemről, hogy két hét után egy ilyen rövid résszel jöttem 😅 mostanában nem volt kedvem írni.. ez mind a hülye suli hibája ch xD.
DE! A következő részekben úgy terveztem, hogy Sasuke és Hanji közötti kapcsolatot fogom részletezni.
Ez eléggé szokatlan shipp .. nem is tudom, hogy honnan jött az ötlet lol
Luv sasuhanji )

Naruto Messenger ( + mások)Where stories live. Discover now