32-end

1.8K 83 41
                                    

Tipul trecuse prea rapid. Trecuse 6 ani de atunci.

David era tot cu Mark, dar în același timp a decis ca vrea sa faca ceva cu viața lui si sa nu stea degeaba. A ales sa se prostitueze, acum satisfăcea sute de bărbați care treceau prin patul său. Era fericit cu ce făcea si nu îi era rușine. Mark nu avea nimic împotriva cu asta din cauza ca între ei nu era nicicum sentiment, era de ajuns ca David sa își deschidă gura si piciorele pentru el ca totul sa fie bine.

Acum 4 ani, David își dăduse seama ca iubirea este cel mai spurcat sentiment, te face sa devi slab si sa suferi cumplit. Viata lui fara iubire este una mai buna.

Josh a rămas singur de atunci, a jurat ca nu o sa se îndrăgostească niciodată de nimeni altcineva. Atunci când David a placat, a luat o parte din Josh cu el.

Iubirea era totul pentru Josh, iubirea era cel mai important sentiment din lume. Fără iubire ajungi sa suferi si te simți tot mai singur. Daca nu ai cui sa-i spui "te iubesc", parca trăiești degeaba. Viața înseamnă iubire...

Joe murise de mult, pentru el era deja prea târziu la o noua viață. Îi păruse foarte rău ca ii distruse viata fiului său, își bătuse joc de el în ultimul hal si nu mai putea schimba nimic.

În adâncul lui suferea, suferea foarte multe, de asta făcea ce făcea. Voia ca toți din jurul său sa simtă suferința pe care acesta o simțea.



-ÎMI PARE RAU CA TERMIN CARTEA ASA, DAR DEJA DEVENISE UN ESEC. CARTEA ESTE UN PAMFLET DE CARE M-AM PLICTISIT SI  AM DECIS CA TREBUIE SA O TERMIN AICI. NU AJUNGEAM PREA DEPARTE DACĂ MAI SCRIAM LA EA, PROBABIL ÎNCĂ CÂTEVA CAPITOLE ÎN CARE DAVID ȘI-O TRĂGEA CU MARK SI JOSH SUFEREA CARE NU-ȘI AVEAU ROSTUL. MA BUCUR CA AȚI CITIT ASTA SI SPER CA V-AȚI AMUZAT CÂT DE CÂT LA EA. -

ACUM VOI POSTA LA DOUA CĂRȚI PE CARE LE-AM ÎNCEPUT RECENT.
ACESTEA SUNT: - Încercam sa fim normali
                              - Lemon boy(Alternative)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 23, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sclav Sexual Where stories live. Discover now