5.kapitola

1.6K 76 24
                                    

15+
Pohled Michala:
Má mysl přestala fungovat, srdce mi vynechalo dva údery a do tváří se mi nahrnula červeň. Co mám sakra teď udělat!? Má ruka vystřelila k jeho bradě.
,, Promiň Kelo" zašeptal jsem a dravě ho políbil. Bylo vidět, že ho to zaskočilo, ale poté začal spolupracovat. Vjel jsem mu rukama do vlasů a přiblížil se k němu jak jen to šlo. On mi obmotal ruce okolo pasu.
Byli jsme tu jen mi dva, svět mi začínal mizet. Vnímal jsem pouze jeho, jeho dokonale, nedokonalé rty, jeho hebké vlasy, jeho ruce, které sjížděli čím dál tím níž.
Odlepil jsem se od jeho rtů, koukl se mu do očí a začal mu sundavat tričko.
,, Michal? " zašeptal stále trochu nevěřícně.
,, Ano"?
,, Si si istý, že to chceš? " zeptal se a upřel na mě svůj pohled.
,, Nic jiného teď nechci" zasmál jsem se a chtěl ho znovu políbit.
Dal mi ovšem ruku před pusu.
,, Kelo co je? " zakňučel jsem.
,, Nechem aby si niečoho ľutoval " řekl a smutně se na mě podíval. Nevěřícně jsem se na něj koukal.
,, Já ničeho litovat nebudu... " usmál jsem se.
,, Tak mi povedz jednu vec ..... miluješ ma? " Sundal jsem si tričko a začal ho líbat.
,, Miluju tě" řekl jsem mezi polibky.
Stále nalepení na sebe jsme se snažili dostat k němu do pokoje. Kličkovali jsme po bytě, občas narazili do stěny, ale naše rty se nerozdělili.
Začal jsem padat dozadu a dopadl na hedvábné povlečení. Ležel jsem na zádech a Kuba si mi sedl na břicho.
Naklonil se k mému krku a začal mi tvořit cucflek. Tiše jsem vzdychl, když mě jemně kousnul. Byl jsem si jistý, že modřinka mi tam zůstane dlouho, Kuba mě moc nešetřil. Už jsem se chtěl posunout dál, proto jsem rukou jemně přejel Kubovi v rozkroku. Napnul se. Začal jsem mu rozepínat. poklopec.
,, Kubo" hlesnul jsem.
,, Copak? " zašeptal a zajel mi rukou pod tepláky.
,, M.. můžeš si pros.. " vzdychnul jsem když mě začal Kuba dráždit.
,,Vyzliecť ty nohavice? " dopověděl za mě.
Jen jsem pokýval hlavou a snažil se tlumit své vzdechy. Vytáhl svou ruku a sundal si kalhoty, ihned mi začal sundavat i ty moje. Kuba se sehnul k mému podbřišku a začal tvořit mokrou cestičku čím dál tím níž. Když byl u okraje mých boxerek, jednou rukou mi je stáhl dolů. Nebudu lhát styděl jsem se. Kuba mi jednou rukou chytl moji erekci a přejel nahoru a dolů. Neudržel jsem hlasitý vzdech.
Ještě to párkrát zopakoval a potom si ho strčil do pusy. Svou hlavou pohyboval nahoru a dolů v pravidelném rytmu. Sténal jsem, vzdychal jeho jméno, žmoulal povlečení jednou rukou a druhou zabořil prsty do jeho vlasů. Vytoužený orgasmus byl nadosah a já to dával patřičně zvukově najevo. Kuba ovšem najednou přestal. Nesouhlasně jsem zamručel. Začal si sundavat svoje boxerky. Roztáhl mi nohy a přiblížil se ke mě.
,, Môžem? " zeptal se.
,, Prosím" vydechl jsem.
Ucítil jsem obrovskou bolest, ale zároveň slast. Obmotal jsem své nohy na jeho zádech. Sehnul se k mým rtům a s prvním přírazem mě políbil. Zaryl jsem své nehty do jeho zad když zrychlil.
,, Milujem ťa " zasténal a vzal si můj penis do ruky.
Naše těla byla propletena, oba spocení, udýchaní, vyčerpaní, roztoužení, toužící po orgasmu.
Najednou mě pohltila vlna slasti.
Krátce na to se Kuba napnul a s vzdechem opět povolil. Cítil jsem teplo, které se mi rozlévalo v podbřišku. Kelo ho ze mě vytáhl a položil se vedle mě. Oba jsme rozdýchávali naše orgasmy.
Schoulil jsem se mu v náručí a on nás přikryl svoji dekou.....

Osudný polibek*Kejmr*Where stories live. Discover now