9. Lisa és Ő

686 24 0
                                    

Sziasztok! Meg is hoztam az új részt, jó olvasást hozzá.😇
✨✨✨✨

Másnap reggel hangos beszélgetésre kelek. Megdörzsölöm álmos szemeimet, majd megigazítva magamon a pizsamámat, kisétálok a nappaliba ahol anyáékat és Susanéket pillantom meg beszélgetni Harryvel. Egyből anyáékhoz futok és megölelem őket.
-Kicsim, úgy hiányoztál.- ölel magához apa majd anya is.
-Ti is nekem. Milyen volt az út?

Anyáék tartottak nekünk egy hosszabb beszámolót, főleg arról beszéltek, hogy  mennyi feladatuk lesz a jövőben annak érdekében, hogy el tudjanak kezdeni egy sikeres üzletláncot.
Utána, Susan észrevette a karomon található kötést, így a téma egy pillanatra én lettem. Szerencsére sikerült kitalálnom egy hihető sztorit hogy véletlen neki mentem az ablaknak és az üveg elvágta. Végig beszélgettük a délutánt, csak mi négyen, aztán megnéztünk pár filmet pihentetésképp és vacsoráztunk.
Harryvel elég keveset beszéltünk, furának tartottuk most ezt az egészet. Legalábbis én annak éreztem. Most a nappaliban ülve nevetgélünk mindannyian amikor megszólal Harry telefonja. Mikor megnézte ki hívja elnézést kér és kisétál a hátsó kertbe. Anyáék folytatták a sztorizgatást. Pár perc múlva visszajött Harry is de egyből a kocsikulcsáért nyúlt.

-Ne haragudjatok de el kell mennem.
-Mikor jössz?- kérdezte az anyukája.
-Fogalmam sincs, este.- puszilja meg Susan homlokát majd kifut a házból, gondoltam megint Niall birodalmába megy ezért nem kérdezősködtem.
Azonban reggel amikor láttam, hogy mindenki reggelizik de Harry sehol sincs, kezdtem aggódni.

-Biztos jó éjszakája volt valakinél.- mondja apa mosollyal az arcán, ezzel viszont engem kicsit sem nyugtatva meg, féltem  hogy velem csak játszadozott. A reggeli végénél jártunk amikor Harry jelenik meg a nappaliban. Egyből megnyugszok de amikor mögötte meglátok egy szőke nőt, azonnal elönt a düh.

-Sziasztok- néz a többiekre, engem figyelembe se véve- ő Lisa.
-Örvendek.- szólal meg mögüle a lány amire mindenki mosolyogva válaszol, kivéve én.
-Mi a szobámban leszünk, légyszi ne zavarjatok.- néz a szüleire akik csak bólintanak.

Miután Harry és a csaj bezárkóztak a szobájukba, én cipőmet felvéve szaladtam ki a megszokott kis helyemre kitombolni magam. Ordítani akartam hogy hogy lehettem ilyen idióta, de egy hang sem jött ki számon csak könnyezni tudtam. Azt hiszem most jöttem rá arra, hogy tényleg érzek valamit Harry iránt, de úgy látszik ő végig csak játszadozott velem.

-Itt vagy?- kiabál utánam az említett személy nem sokkal később, majd néhány másodperc múlva meg is jelenik mellettem. A földön ülök és gyorsan megtörlöm szemeimet hogy ne vegye észre hogy sírtam. Nem álltam fel, továbbra is csak a fa alatt ültem és néztem a tengert.

-Mit akarsz?- kérdezem tőle, hangomban semmi érzelemmel.
-Csak beszélni.
-Mégis miről? Remélem jól kiélvezkedted magad azzal a csajjal.-mondom neki, stílusomon nem változtatva- Vele voltál egész este is? Mi értelme volt akkor ezt csinálni velem Harry?- fakadok ki majd elnézek tőle.
-Mi? Várj.- néz rám zavarodottan majd helyet foglal mellettem.
-Ne tegyél úgy mintha nem értenéd.
-Te azt hiszed hogy Lisa...?- fordul felém- Kenz, Lisa Niall barátnője.
-Hagyjuk már, Harry.
-Nem, tényleg. Most ért haza Japánból mert ott dolgozott és megkért hogy találkozzunk mert megtudta hogy én vezetem most a helyeket. Régóta jóban vagyunk így este elbeszélgettük az időt és a házukban aludtam.
-Akkor mit keresett ma reggel itt?
-Át kellett jönnie mert pár papír nálam maradt és azokat el akarta vinni haza- mosolyog rám.
-Tényleg?- nézek rá félve mire felnevet és bólint egyet- De hülye vagyok.
-Nem vagy az, inkább aranyos. Tetszik hogy féltékeny vagy, látod titkolni sem tudod hogy te is érzel irántam valamit.
-Nem érzek.- mosolyodok el majd felállok a földről és elindulnék a ház felé.
-Kenz, meddig akarod magadat ezzel etetni?- áll fel ő is majd megfogja a csuklóm és lágyan visszahúz magához.
-Talán örökké.- vallom be mire megforgatja szemeit és közelebb von magához.
-Addig nem tudok várni.- feleli majd lágyan megpuszilja arcom majd nyakamat kezdi el erősen csókolni miközben keze fenekemre csúszik.
-Lehetetlen vagy.- suttogja fülembe majd hátralép velem és neki dőlt engem a már jól ismert fatörzsnek.- Annyira megőrjítesz- súgja számra majd lassan hozzám préseli magát és megcsókol. Lábai azonban megcsúsznak a földön és mielőtt koordinálni tudná mozdulatait, velem együtt a földre csúszik.

Medicine (H.S.)Where stories live. Discover now