4.5

524 24 1
                                    

Deniz: Hazar... (04.01)

Deniz : Ben ne diyeceğimi  bilemiyorum. (04.01)

Deniz: Seni seviyorum... (04.01)

Deniz: Hoşçakal (04.01)

Gözyaşlarıma daha fazla hakim olamadım. Kimseye haber vermeden gidiyordum işte. Gitmek zorundaydım.

Biliyordum çok üzüleceklerdi. Buse'm benim içine kapanacaktı. Savaş eskisi gibi salak olmayacaktı. Rüzgar bana çok öfkelenecekti. Melis hiç kimseyle konuşmayacaktı. Ağlayamayacaktı bile. Şapşik kuzenim depresyona girecekti. Ne kadar kavga etsekte çok seviyordu beni.

Annem ve babam onlara ne olurdu bilemiyordum. Yıkılacaklardı helede annem parçalanacaktı ama gitmek zorundayım.

Valizimi toparladıktan sonra odamı toparladım. Masama oturup küçük bir mektup yazdım. Yatağımın üstüne koyup odama son kez baktım. Ne anılar yaşamıştım burada. Bir kez daha göz yaşlarıma engel olamadım.

Sessizce odamdan çıkıp aşağı indim. Valizi kapının önüne bıraktıktan sonra ayakkabılarımı giyindim. Eve son kez bakıp kapıya açtım. Karanlık sokakta yürümeye başladım..

Hiç kimsenin hiç bir şeyden haberi yoktu. Bir bilselerdi onlar için gittiğimi eminim bana kızmazlardı. Acı çekmesinler diye gidiyorum.

Hazar.. Ona sevgilim bile diyemedim. Yüzüne onu sevdiğimi söyleyemeden gitmek çok acıtıyordu. En çok o üzülecekti gidişime. En çok o acı çekecekti. Umarım beni unutursun. Yeni bir aşka yelken açarsın.

"Sizi seviyorum.." göz yaşlarımı silip taksiye bindim. Gidiyordum...

\/\/\/

Arkadaşlarrr neler oluyor yaa.

Burası sövme noktasıdır.

İdldjhsixiskdbmdicşdlxjxnxiislcjf

Neyse ya bir sonraki bölüm de final yaparım. Korkmayın ikisi gelecek. Valla bak. Eğer merak edenler varsa takipte kalsın şsşxkxncçlc

Bir sonraki bölüm final olur. Çok geçmeden 2.yi atarım. Hatta ismini bile söylerim finalde. Neyse ya siz yorumlarınızı bana bırakın.

Valla kırılıyorum haaaa

görüşürüz..

DENİZ I Texting {Tamamlandı} Donde viven las historias. Descúbrelo ahora