3.2

697 32 1
                                    

Park'a yaklaşmıştım. Parkın önünde durup bir etrafa göz attım. Sonra kaydırağın sağındaki çaprazında bir ağaç var ve o ağacın altında bank vardı. Hazar tam orada oturuyordu. Tabi sırtı bana dönükdü. Oraya doğru adımlamaya başladım. Heyecanlıydım. Ne dicektim. Aman Allah ım!  Tam yanına geçip oturdum. Ben oturunca bana döndü.

"Eee bu kadar acil olan şey ne?" sesinde endişede merak da vardı. Derin bir soluk aldım.

"Seni-! Off!" diyip saçımı karıştırdım. Şaşkın bakışlarını ve merak dolu gözler tam üzerimdeydi. Aniden ayağa kalkıp karşısında dikildim.

" O cidden sen misin? Sana inanamıyorum! Bana bu zamana kadar anonimcilik yapan sensin!" anonim kelimesini duymasıyla ayağa fırladı.

"Sen nasıl öğren- Ahhh!" bir anda çüküğüne geçirince acı içinde bağırdı.

"Seni aşağılık pislik herif! Adi!" diyerek omzundan itiklemeye başladım. Bir anda bileklerimden beni yakaladı. Dengemi sağlayamayıp düşecekken hemen belimden beni kavradı ve beni kendine çekti.

Gözlerimizin içine bakıyorduk. Sessizdik. Bir anda gök gürledi ve yağmur bastırdı. Başımızı aynı anda havaya kaldırıp indirdiğimizde bir kez daha ne kadar yakın olduğumuzu fark ettik. Yüzlerimizin arasında sadece 3 parmaklık mesafe vardı.

Bir adım geriye çekildim. Boğazımı temizledim ve ;

"Bir anlık öfke patlaması yaşadım."  dedim. Gözümü ona çevirip bir göz attım. Aşırı yağan yağmurdan dolayı sırımsıklamdı. Tabi bu durumda kıyafetleri üzerine yapışmıştı. Saçları alnına yapışmıştı ve damla damla su akıyordu o güzelim saçlardan. Vucüt yapısı çok belliydi.

Hemen silkelenip kendime geldim ve yavaş bir şekilde gözlerine çıktı gözlerim. Gözlerimin içine baktığında utandım.

"Nasıl öğrendin? Yani şaşırtıcı bir şey bu. Bir dakika! Aydeniz??" ellerimi arkamda birleştirdim ve alt dudağımı dişledim.

"Ödeştik!" sadece ağzımdan bu çıktı.

" O zaman bu durumda sende beni seviyorsun!" dedi ve elini yumruk yapıtı ve ilk yukarı kaldırıp aşağı indirdi.

" Ah cidden! "Hemen yumruğumu karnına geçirdim.

" Ah! Yine ne oldu ya? "karnını ovalıyordu.

" Ne oldu biliyor musun? Sen yabancı bir numaraya cevap verdin sonuçta.! " sinirli bakışlarımı ona yolluyordum.

" sonuçta o numara sana ait"diyerek omuz silkti.

"Ama o kişinin ben olmadığımı bilmiyordun. Ya da gerçekten başka biri olabilirdi."diyip kollarımı göğsümün altında birleştirdim. Bir anda önümde diz çöktü.
Eliyle elimi tuttu ve üstüne çok narin bir öpücük bıraktı.

" Benimle çıkar mısınız matmazel? " çok güzel gülümsüyordu. Gözünü arada kapatmamak için kendini sıktığı çok belliydi. Sonuçta yağmur yağmaya devam ediyordu. Gülümsedim.

"Eve- Hayır! Uzun bir süre gözüme gözükme. Sonuçta yabancı bir numaraya - o kişi ben dahi olsam - cevap verdin." dediğimde dudağını hafif büktü. Allahım ne kadar tatlısın sen ya!

"Peki o zaman sinirin geçince ben tekrar çıkma teklifi ederim sana." omuz silkti ve ayağa kalktı.

"Artık üşümeye başladım. Eve mi gitsek?"dedim kolumu sıvazlarken

" Seni eve kadar bırakayım! "dedi ve uzaktaki simsiyah olan motoru gösterdi.

" Bırak bakalım! "derken elimin tersi ile saçımı arkaya attım.

Motorun yanında durduğuğumuzda hemen oturdu. Islak olmasını umursaması gayet normaldi. Zaten kendi sırılsıklam sonuçta. Bana uzattığı kask ı elinden alıp taktım. Arkasına oturdum ve kollarımı beline doladım. Sırıttığını hissedebiliyordum. Motoru çalıştırdı ve evimin yolunu bana dahi sormadan oraya doğru sürünce şaşırdım. 5 dakika boyunca hiç konuşmadık. Sonunda evimin önünde durduğunda indim ve kaskı çıkarıp ona uzattım. Elimden alınca binaya döndüm.

"Görüşürüz" dediğinde binaya yürümeye devam ederken

"Görüşmeyiz!" dedim ve apartmana girdim.
Binaya girdiğimde gülümsedim ve merdivenlere yöneldim. Kapının önünde bir zarf vardı. O zarfı elime aldığımda üzerinde benim adım yazıyordu. Kapıyı açıp içeri girdim. Sessizce odama gittim. Sonuçta hepsi uyuyordu. Bir saatlik bir duşa girdikten sonra geceliğimi giyinip yatağa yöneldim.

Masanın üzerindeki zarfı alıp yırttım. İçindeki kağıdı alıp açtım. Kağıt bomboştu resmen. Sağ alt köşedeki yazı ile donup kaldım.

Oyun başlıyor!
                  - oyuncu

~~~~

Bölüm yine geç geldi sanırım. Kusura bakmayın.

Yorum ve oy bırakmayı unutmayın görüşürüz 😊 😊

DENİZ I Texting {Tamamlandı} Where stories live. Discover now