avslutat kapitel

14 0 2
                                    

Känslor är något som inte går att förstå sig på. Det behöver inte finnas en förklaring till varför du känner som du gör. Känslor är oförutsägbara och du kan inte bestämma över dom. Klart du kan försöka påverka med ditt sätt att tänka men du kan inte sluta älska någon bara för att du vill det.

Jag vet att jag alltid kommer älska honom och jag har äntligen börjat acceptera det. Men jag har också kommit över honom till den grad att jag aldrig någonsin skulle gå tillbaka till honom. Klart jag fortfarande tänker på honom ibland, jag skriver ju det här. Men jag vet att vi två inte är menade för varandra. Ingenting funkade mellan oss och det kommer inte göra det senare heller.

Jag hoppas bara att han är lycklig. Han och jag pratar inte längre för efter alldeles för många månader av att leva i förnekelse bestämde jag mig för att sätta mig själv först och klippa alla band med honom. Det var det enda rätta valet.

Han har någon annan nu. Jag hoppas hon kan ge dig allt det där som jag inte kunde ge dig. Jag hoppas hon ser dig alla gånger som jag bara vände på huvudet. Jag hoppas hon älskar dig med hela sitt hjärta. Jag hoppas hon och du är endgame, för jag ser hur hon gör dig lycklig.

Till mitt älskade hjärta.

Och till hans nya, snälla ta hand om honom. Han förtjänar hela världen.

VentWhere stories live. Discover now