Intro

176 3 2
                                    

Hey venner! Så denne intro bliver ikke så lang. Jeg tænker mere, at jeg løbende vil lægge bagsidetekst/synopsis op af alle novellerne når de kommer op. Så jeg håber i vil læse med også selvom det kun er nogle af novellerne!

1. Identitet eller popularitet? (Skrevet den 11. november 2019)
Identitet eller popularitet? handler om Alberte, der med sin bedste ven, Oscar, tager på det lokale diskotek sammen med de populære fra deres gymnasium. Klokken er tolv om natten, og inde på diskoteket danser de, og Alberte er lige ved at tro, de faktisk kan blive venner. Nora, som er hovedet af gruppen og den smukkeste pige på gymnasiet får den idé, at de alle skal tage shots. Alberte har aldrig været særlig glad for alkohol og er aldrig blevet inviteret med til en fest. Det eneste Alberte ønsker er at blive accepteret for den hun er. Oscar lapper shotsne i sig og er kommet godt ind under huden på Nora og de andre. Alberte tøver dog, hun har ikke lyst til at drikke, bare for at blive accepteret. De andre stiller sig i en ring om hende og begynder at råbe shots shots shots. De afpresser Alberte. Vil hun bukke under for presset og blive accepteret, eller vil hun stå vil sig selv og sine egen identitet?

Budskab; Stå ved dig selv og dine holdninger.

2. Væk med et blink (Skrevet den 14. januar 2020)
Væk med et blink handler om David, der med sin familie er på vejhjem fra Thailand en stille og rolig lørdag formiddag i juleferien. David haraldrig været den mest positive person og har aldrig rigtig levet i nuet. Sociale medier, fester og computerspil er meget mere ham, men da flyet pludselig uventet styrter og hans familie både forsvinder og dør foran ham, ændres noget inden i ham, han ikke kan sætte ord på. Hvis han overhovedoverlever, er det så muligt for ham at blive den samme igen? Eller er hanændret på grund af traumet?

Budskab; Du opdager først, hvad du virkelig elsker, når du har mistet det. // Lev i nuet.

3. Evig fred (Skrevet den 9. februar 2021)
Evig fred handler om en pige, der bliver dumpet af sin kæreste. 

Budskab; Budskabet i denne novelle er lige præcis det, som du føler det er. Jeg har ikke tænkt et bestemt budskab ind, men flere små. Dermed kan du tolke den, som du har lyst til.

 Dermed kan du tolke den, som du har lyst til

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

FORFATTERNOTE
Heeeeeeeej. Jeg er volder stolt over begge noveller, jeg har skrevet til denne samling indtil videre og mit cover til bogen og sådan mine edits. Jeg føler jeg virkelig udvikler mig som forfatter og cover designer HAHAHHA!
Ej jeg håber i vil læse med, første novelle kommer om lige om lidt, seees<3

Spørgsmål
Kan du lide at læse noveller? Hvorfor/hvorfor ikke?

{Udgivet den 20. januar 2020}

Ung, smukkere, dummest. | NovellesamlingDove le storie prendono vita. Scoprilo ora