01| A Changed Man

706 16 3
                                    

Danas sam po prvi puta zastao i pogledao unatrag. Pogledao sam gdje sam bio prije godinu dana i gdje sam sada. I tada sam shvatio: jedna godina je dovoljna da promijeni čovjeka.

Damien Kingston, uspješni biznismen uvijek spreman na dobar provod u društvu lijepih djevojaka. Njegova dugogodišnja prijateljica Lindsey Smith ga posjeti nakon tri godine boravka u Europi. Damien je oduvijek imao 'meko' mjesto za nju, bilo mu je teško odbiti ju. Lindsey i Damien odluče izaći i zabaviti se kao u dobra stara vremena. Sljedeće jutro Damien se budi u svome stanu, soba je razbacana i Damien je svjestan da je netko prenoćio kod njega. Ono što ne zna je da je to bila upravo Lindsey. Mjesec dana kasnije Lindsey pri posjetu ginekologu saznaje da je trudna. Zna da je Damien otac i zna da Damien ne želi postati otac. No, ono što Lindsey ne zna je da bi zbog nje Damien bio spreman postati otac. Zato Lindsey ponovno 'bježi' od njega, ovaj put u Australiju. Trinaest godina kasnije, Lindsey premine zbog raka pluća te je svoju dugogodišnju prijateljicu iz Australije zamolila da odvede malu Ambar njezinom ocu. Charlotte se pojavi na Damienovim vratima te mu objasni cijelu priču. Damien je povrijeđen jer Lindsey nije imala povjerenja u njega. S vremenom se Damien i Charlotte zaljube, ali ne žele to priznati, pa Ambar uzima stvar u svoje ruke. U godinu dana se svašta izdogađalo. Na kraju se njih dvoje ipak vjenčaju i na dan vjenčanja Damien shvati da jedna godina uistinu može promijeniti čovjeka. Također se zahvali Lindsey jer je shvatio da mu je ona poslala Charlotte i podarila mu je najljepši poklon u životu - Ambar. Za vrijeme prvog plesa Charlotte prizna Damienu da je trudna.

***
Ukoliko želite ovu ideju pročitajte pravila na početku randoma. Hvala.

Extra pravila:

1. Lindsey ne mora pobjeći u Australiju, ali ne smije biti u pitanju Amerika i trebalo bi biti neko manje mjesto

2. U komentare ostavite upit

3. Ukoliko vas nešto dodatno zanima vezano za knjigu, inbox je otvoren

4. Imena likova NE smijete mijenjati

5. Vremenska razlika (13 godina) može se povećati ili smanjiti ovisno o vama

6. Mala Ambar ima gustu, kovrčavu smeđu kosu na majku i ledeno plave oči na oca (to ne smijete mijenjati i ove osobine trebate primjeniti na roditelje)

To bi bilo to za ovu ideju/ ovaj nastavak.

Nadam se da vam se dopada.

Vaša M.♡

STORY IDEAS Where stories live. Discover now