11.rész

37 3 0
                                    

A kocsiba elmondtam Gilbertának, hogy mi történt velem. Gilberta reakciója kicsit rémült volt, miután lesatu fékezte a kocsit így szólt.
-Lejla neked teljesen elment a józan eszed?-kérdezte Gilberta kiabálva és kicsavarodva mert én a hátsó ülésen ültem.
-Gilberta te ezt nem érted!-mondtam idegesen, de meg is voltam rémülve mert Gilberta rám kiáltott
-Igen nem értelek, mégis kinek jut eszébe egy gerendát szakítani saját magára.-nézett Gilberta értetlenül. Ekkor éreztem, hogy elkezd vörösen izzani a szemem.
-Nem tudtam kezelni az erőmet.-fakadtam ki és egy kis szünet után így szóltam
-Egyszerűen csak jó érzés volt hogy rombolok.-mondtam és lehajtottam a fejemet és a szeme izzása is abba maradt. A kocsi úton végig nem beszéltünk mikor kiszállunk a kocsiból bementünk a házba és leültem a kanapéra Gilberta megszólalt.
-Igazad van tényleg nem tudlak megérteni,anyukád biztos sokkal jobban megértett volna..-mondta Gilberta miközben a kanapétól két méterre állt.
-Bárcsak anyukád helyett én haltam meg volna.-mondta Gilberta halkan. Nagyon megijedtem ettől a mondattól. Felálltam a kanapéról és oda futottam Gilbertához és megöltem.
-Gilberta, nem mondj ilyet.-mondtam miközben Gilbertát öleltem. Persze én is szerettem volna ha anya élne, de Gilberta pedig a világ legjobb nagynénje.
-Nem várom el, hogy megérts csak hogy fogadd el. Anya amúgy is segít.-mondtam és Gilberta csak a szemet nézte ami valószínűleg vörös volt és kicsordult a könny a szeméből.
-Anyukád hogy segít?-kérdezte Gilberta
-Pár napja minden nap hallok egy mondatot anya hangján a semmiből, Leon szerint anya figyelmeztetni és segíteni akar.-mondtam és a padlót néztem, Gilbertával nagyon kevésszer beszéltem a szüleimről, néha még én is féltem felhozni a témát.
-Biztos.-mondta Gilberta halkan és a fülem mögé tűrte a barna hajamat. Ami én nagyon nem szerettem ezért mikor megfordultam rögtön kivetettem.
-El viszlek az orvoshoz a biztonság kedvéért.-mondta Gilberta miután gyorsan megitta a teáját. Ekkor már majdnem négy óra volt.Az erőm már majdnem teljesen vissza tért.
-Gondolom nem megyek vele sokra ha azt mondom, hogy jól vagyok.-mondtam miközben már a cipőmet húztam. Az orvosnál persze nem az igazat mondtam kitaláltam valami egész hihető hazugságot. Azt mondta a doktor hogy szerencse, hogy nem törtem el a kezemet és hogy csoda hogy nem történt semmi baj a karommal. Ezzel most hivatalosan is kiderült, hogy én gyógyítottam meg magam. Ráadásul még küldő sérülés is alig volt, csak egy ujj vastagságú és szélességű heg . Az orvostól hazafele menete elaludtam amit jelenti, hogy az erőm lehet hogy teljes már de az energiám még nem. Amikor megállt az autó felébredtem bementem a szobámba és pillanatok alatt visszaaludtam.

Hét kulcs őrzői 2.Where stories live. Discover now