Overlevende

10 1 0
                                    

Laisa was rustig eten aan het maken, Scarlett hielp haar. Iedereen was zijn eigen dingetjes aan het doen. Jackson keek op zijn harloge "Guys weten jullie waar Ted blijft?" Vroeg hij. Op dat moment kwam Ted aan rennen, snel zijn tent in. Evan keek naar de tent en liep naar hem toe. "Alles oke?" Op dat moment kregen ze weer een nieuw berichtje.

Woods: leuk geprobeerd Ted ,maar de volgende keer kom je er niet zo goed vanaf!

"Wacht jij hebt meneer woods gezien?" Vroeg Evan. Hij kwam voorzichtig uit zijn tent, "nou ja, gezien is een groot woord" zei hij angstig. "Het was te donker om te zien hoe hij er uitzag, hij stond tegen het licht in". Nadat Ted weer rustig was geworden gingen ze eten. Evan keek iedereen even aan "Oke dag 1 overleefd".

Volgende dag werden Ted wakker, hij hoorde iemand buiten lopen. Voorzichtig kroop hij naar de uitgang van de tent en keek naar buiten. Hij zag niemand en maakte de rits voorzichtig open. Even kijk hij om zich heen en stapte de tent uit. Het weer was heerlijk, de zon scheen en er was geen wolkje aan de lucht. Ted zag iemand lopen, maar het was niet iemand van zijn vrienden groep. Zij zag er verward uit en zat onder de wonden. Moest hij haar gaan helpen of is dit een valstrik van meneer woods?

De game van meneer Woods Where stories live. Discover now