Hoofdstuk 27

1.3K 35 8
                                    

Pov Lucy:
Ik doe de test over en lees de gebruiksaanwijzingen waar op staat dat ik over de test heen moet plassen. Ik doe dat en wacht 5 minuten. Ondertussen hebben Levi en Sophie allebei al een keer gevraagd of het goed gaat. (Hahah) na vijf minuten kijk ik op de uitslag en zie dat ik zwanger ben. Ik probeer rustig te blijven wat slecht lukt. Ik loop de wc uit als ik weer wat afgekoeld ben. Ik heb besloten om nog niks tegen iemand te zeggen. Ik wil het eigenlijk pas over een week vertellen omdat ik er zeker van wil zijn. Ik loop met Sophie en Levi het winkeltje uit en zeg de vrouw nog effe gedag. We lopen naar een klein eet zaakje en eten daar wat omdat het al redelijk laat was geworden (Voor lunch). Als we gegeten hebben gaan we weer terug naar het pack huis. We lopen het pack huis naar binnen maar zien geen Jake ik zeg doei tegen Sophie en Levi en loop naar boven. Ik loop mijn en Jake's slaapkamer naar binnen en leg de jurk weg. Ik ben heel moe dus besluit ik in bed te gaan liggen. Ik word na een tijdje wakker gemaakt door Jake om te zeggen dat we gaan eten, door middel van allemaal kusjes. Ik loop naar de kast om wat kleren aan te doen en naar beneden te gaan. Ik ga bij Jake op schoot zitten en begin met eten. Ik zeg na een tijdje tegen Jake dat ik geen honger meer heb en dat ik naar de wc moet. Als ik op de wc ben geef ik al het eten weer over en ga in comfy kleren op bed liggen en probeer te slapen.
•de volgende dag•
Ik hoor gegil in mijn oor en word gelijk wakker. Ik schrik op en zie daar Sophie staan en zeg: "Jezus kind kan je nog harder schreeuwen ik probeer hier te slapen zie je dat niet." Tuurlijk zie ik dat wel maar vandaag is de dag dat je Luna word, dat is trouwens al over 3 uur want het is nu 2 uur dus we moeten opschieten, Roept ze. Ik sta langzamerhand op en bedenk me dan pad dat ik super lang heb geslapen. Ik loop rustig naar beneden om te gaan ontbijten en zie dat Sophie alles al heeft klaar gezet. Ik ga zitten en pak een bakje aardbeien en begin te eten aangezien ik daar echt zin in heb.

Hoi allemaal,
Ik heb het heel druk de laatste tijd en voel me ook niet zo goed daarom zo lang geen update en nu een kort hoofdstukje xxx ik ga weer proberen meer te schrijven.
Stay save everyone xx

My alpha mate Where stories live. Discover now