časť 1.

579 14 22
                                    

Smusa:" už som dlho nič nenatáčal, musím už niečo natočiť, ale čo? Parkur....Nie? Ochutnávka....ale čoho? Zas niečo pozrieť na reddite? .....*takto sa rozprával sám zo sebou a zrazu mu niečo napadlo* čo keby som si sem pozval.....Kovyho? Goga? STAYA?! Áno Staya! Var má čas na zajtra, tak idem mu napísať "jeeej bro! Čaves! Nejdeš dajaké video natočiť? Najlepšie zajtra." "Bro! Tak jo! A o čom to bude?" "To ešte vymyslíme." "Tak to budete❤😄"
~o deň~
Smusa zaťial upratuje štúdio, rozmýšľa o čom natočia so Stayom video, zrazu počuje zvoniť niekoho... " Do riti veď ja nemám ani tepláky!" *Medzi tým Smusova sestra Sára otvorila dvere a pustila Staya za Smusom do vnútra* " Do prdele kde mám tie tepláky?!" Vošiel do skrine a začal to tam prehrabávať." Stay sa čudoval čo to je za kravál a bál sa vkročiť do jeho izby. "Čo sa tam ako robí...? Šimoneee!!!!!!!!" ~smusa začal utekať ešte s polo oblečenými teplákmi ku dnerám ktoré medzi tým otvoril Honza a celou silou napehol doňho a zvalili sa~ romantický pohľad na seba bol divný ale nevedeli sa od seba odtrhnúť..
Keď sa spamätali tak sa rýchlo postavili a Smusa si obliekol tepláky

*po chvíli sa Honza ozval* "Ako hrabe ti😂😂😂😂, si sa na mňa rozbehol ešte ani tepláky nemáš 😂!" "Eeem..."Smusa začal cítiť že mu je dosť horúco, začal sa potiť a cítil že sa červená. Veď...ssom nečakaj... nečakal že prídeš tak skoro" nevedel sa vykonať "tak teda čo ideme robiť?...Točiť? Povedal Smusa aby to nebolo blbé." Potom sa na tom začali smiať a bolo to oka.

"Doniesol som vínko aby sa lepšie točilo." usmial sa od ucha k uchu a víno držal ako niaku trofej. " Mám nápad! Poďme točiť "nesmej sa challange" a ako trest keď sa zasmejeme tak sa napijeme vína! Dobre že si ho doniesol." Radostne povedal Smusa
*Smusa hľadal vtipné videá a Stay ako vždy si česal a upravoval vlasy*

" Radostne povedal Smusa*Smusa hľadal vtipné videá a Stay ako vždy si česal a upravoval vlasy*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pokračovanie........ *potiahni hore*

PRÍBEH STAYA A SMUSI.    Dokončené ✅Where stories live. Discover now